Onderhoudsmonteur

2023-08-11

WPS Parking Solutions ontwikkelt innovatieve parkeeroplossingen, zowel in hardware als software. Ter uitbreiding van ons Serviceteam in regio Midden-Zuid Nederland zijn wij op zoek naar een proactieve, enthousiaste Onderhoudsmonteur met een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Inhoud van de functie

Als onderhoudsmonteur bij WPS krijg je een baan vol variatie en avontuur. Je dagen zijn net zo divers als de parkeersystemen waarmee je werkt! De ene dag ben je druk bezig met het meten van spanningen bij een van onze inritterminals bij het vliegveld en de andere dag vervang je mechanische onderdelen van een van onze slagbomen bij een overheidsinstantie.

Jouw missie als Onderhoudsmonteur? Het uitvoeren van preventief onderhoud op de door WPS geleverde parkeersystemen in Nederland. Met jouw eigen service auto rijd je naar onze klanten op locatie met als doel complexe storingen in de toekomst te voorkomen. Jij weet als geen ander zelfstandig controles uit te voeren en de klant op een professionele wijze te adviseren over eventuele oplossingen in gebruiksgemak. Of het nu gaat om het uitvoeren van controles of het delen van professioneel advies over gebruiksvriendelijke oplossingen, je bent er voor onze klanten en straalt vertrouwen uit!

Je werkzaamheden zijn als volgt:

 • Je voert complexe onderhoudswerkzaamheden uit aan onze hardware- en softwareproducten;
 • Je voorziet klanten ter plaatse van advies en instructies over de juiste toepassing en het onderhoud van de gebruikte parkeersystemen;
 • Je hebt de touwtjes stevig in handen als het gaat om je eigen administratie, altijd nauwkeurig en georganiseerd;
 • Je deelt rapportages over je uitgevoerde werkzaamheden en bevindingen met zowel je leidinggevende als onze interne (sales) organisatie;
 • Je deelt je kennis & expertise als waardevol lid van ons team en draag je bij aan de continue verbetering van onze serviceprocessen, waarbij jouw inzichten van onschatbare waarde zijn.

Wie zoeken wij?

Voor de invulling van deze afwisselende baan zoeken we iemand met een afgeronde MBO-opleiding, bij voorkeur in Elektrotechniek of een andere technische richting. Je kan zelfstandig werken, bent klantgericht en communicatief sterk.

Verder vinden we het fijn als:

 • Je VCA en NEN 3140 gecertificeerd bent of bereid bent om dit te behalen;
 • Je woonachtig bent in de regio Midden of Zuid Nederland;
 • Je in het bezit bent van een rijbewijs B.

Onze arbeidsvoorwaarden

Als onderhoudsmonteur bij WPS geniet je van meer dan alleen een baan! Ontdek een wereld waarin je werkt met de nieuwste tools en geniet van een laptop en mobiele telefoon van de zaak.

Verder kan je als onderhoudsmonteur rekenen op het volgende:

 • Je verdient een salaris tussen € 2.662 ,- € 3.711 ,- bruto per maand (op basis van 40 uur per week);
 • Je ontvangt een vergoeding voor het maken van overuren, reisuren en overnachtingen buitenhuis;
 • Je krijgt 25 vakantiedagen + 13 ADV-dagen, 8% vakantiegeld en een winstdelingsregeling;
 • Je ontvangt een representatieve auto van de zaak met de mogelijkheid voor privégebruik;
 • Je krijgt de mogelijkheid om je te ontwikkelen & opleidingen te volgen: zolang jij groeit, groeit WPS ook.

Onze organisatie, onze trots

Wij zijn WPS Parking Solutions (WPS) gevestigd te Eindhoven met wereldwijd 200 medewerkers. WPS is specialist in innovatieve (cloud based) parkeermanagementoplossingen. Dankzij onze continue focus op innovatie, betrouwbare producten en service & onderhoud, voorzien wij onze klanten van een oplossing op maat. Deze oplossingen worden geleverd aan o.a. professionele parkeerexploitanten, luchthavens, ziekenhuizen, overheden, recreatie- en vrijetijdsvoorzieningen, hotels en winkelcentra. WPS heeft vestigingen in Nederland, België, U.K., USA, en Canada.

Interesse?

Zie jij jezelf al in deze uitdagende functie als onderhoudsmonteur? Solliciteer dan door je CV te mailen naar recruitment@wps-nl.com. Heb je nog vragen naar aanleiding van de vacature? Stel ze dan gerust aan Sefa Gürel, recruiter, via 06- 34 63 68 61.

Categorieën
Advertenties
Share this on