Software Engineer

2023-07-25

WPS Parking Solutions ontwikkelt innovatieve parkeeroplossingen, zowel in hardware als software. Om nog sneller nieuwe functionaliteit naar onze klanten in Europa, en Noord-Amerika te kunnen leveren, zijn we op zoek naar een enthousiaste Software Engineer met een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Wat ga je doen?

Als Software Engineer met als standplaats Eindhoven werk je in een team van hoogopgeleide professionals aan het ontwerpen en implementeren van software voor complexe, multidisciplinaire industriële systemen. Je bent verantwoordelijk voor het maken van ontwerpen en implementeren van software op basis van functionele specificaties. Het systeem bestaat uit verschillende in Java geïmplementeerde componenten met een Angular front-end. Onze software draait zowel lokaal als bij klanten op locatie volledig in de cloud.

Wie zoeken wij?

Voor deze afwisselende en uitdagende functie als Software Engineer zijn wij op zoek naar een sterke persoonlijkheid die beschikt over de volgende competenties:

  • Je hebt een afgeronde HBO of universitair opleidingsniveau, bij voorkeur richting Informatica of een technische studie (starters zijn welkom!);
  • Je hebt kennis van Java (vereist);
  • Je hebt kennis van Angular, Spring boot, Docker, PostgreSQL is een pré;
  • Kennis Linux en hardware aansturing is een pré;
  • Je beheerst zowel de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Onze arbeidsvoorwaarden

Werken bij WPS betekent dat je continu wordt uitgedaagd om het beste van jezelf te laten zien. Als Software Engineer ben je een teamplayer en loopt voorop in je eigen vakgebied. Je wilt die kennis en ervaring graag delen en je inspireert je collega’s. Je ontwikkelt jezelf door ook je collega’s te laten groeien. Je eigen groei is gericht op inhoud en het leveren van een herkenbare en duurzame bijdrage aan het succes van WPS en haar klanten.

Als Software Engineer kun je in ieder geval rekenen op het volgende:  

  • Je verdient een salaris tussen € 3.000 ,- € 4.520 ,- bruto per maand (op basis van 40 uur per week);
  • Je krijgt 25 vakantiedagen + 13 ADV-dagen en een winstdelingsregeling
  • Je krijgt de mogelijkheid tot het volgen van vakgerichte studies;
  • Je hebt de mogelijkheid om thuis te werken en flexibele werktijden zorgen voor een goede privé-werkbalans;
  • Je komt terecht in een dynamische, hightech en innovatieve werkomgeving met betrokken collega’s;

Wie zijn wij?

Wij zijn WPS. Een dynamisch, hightech bedrijf dat technologie-gedreven parkeerinstallaties en parkeermanagement services ontwikkelt. Onze parkeeroplossingen vinden wereldwijd hun toepassing op luchthavens, bij ziekenhuizen, lokale overheden, hotels, recreatievoorzieningen, in winkelcentra en bij professionele parkeerexploitanten waar onze systemen dagelijks meer dan 7.500.000 parkeerkaarten uitgeven. Wil je meer weten over WPS, kijk dan op http://wpsparking.com.

Interesse?

Word jij enthousiast van de functie als Software Engineer? Solliciteer dan door je CV te mailen naar recruitment@wps-nl.com. Heb je nog vragen naar aanleiding van de vacature? Stel ze dan gerust aan Sefa Gürel, recruiter, via 06- 34 63 68 61.

Categorieën
Advertenties
Share this on