Rayon Manager Zuid-West

2022-05-08

Join the team!

Wij zijn opzoek naar versterking binnen het Triflex Team. Is de functie Rayon Manager Zuid-West wat voor jou? Solliciteer dan direct!

 
Waarom Triflex?

Samenwerken is een belangrijke competentie binnen het Triflex team. Alle afdelingen hebben raakvlakken met elkaar, waardoor we nauw samenwerken. Hierdoor groeien we als organisatie, maar ook als persoon. Blijven groeien en door ontwikkelen vinden we erg belangrijk. Binnen je functie krijg je dan ook de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen.

 

Wat wij verder bieden:

 

  • -De vetste bedrijfsuitjes;
  • -Heerlijke barbecues;
  • -Salaris dat past bij de verantwoordelijkheden;
  • -30 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;
  • -Studie- en doorgroeimogelijkheden

 

 

Rayon Manager Zuid-West

Ben jij in staat om met jouw enthousiasme en uitgebreide kennis nieuwe deuren voor ons te openen in Zuid-West Nederland? Heb je daarnaast oprechte belangstelling voor bestaande relaties en doe jij er alles aan om deze band verder te versterken? Dan zijn wij wellicht op zoek naar jou!

 

Als Rayon Manager bij Triflex ben je verantwoordelijk voor Zuid-West Nederland tot aan de rand van Rotterdam en streef je naar verbetering binnen de segmenten waar Triflex vertegenwoordigd is, met name Wonen en Parkeren. Het aangaan van nieuwe en het behouden van bestaande relaties is een belangrijk onderdeel van jouw werk. Je bent dan ook regelmatig aan het bellen en mailen met deze relaties. Met jouw commerciële instelling overtuig je mogelijke klanten van de voordelen van Triflex. 

 

Enthousiast geworden? Bekijk hier de hele vacature. 

Categorieën
Share this on