Marketing Medewerker

2023-11-30

Marketing Medewerker

36-40 uur. Locatie Zwolle

 

Heb jij een brede interesse in marketing en zit organiseren in je bloed? En vind je naast evenementen organiseren het ook leuk om te helpen bij het uitvoeren van diverse marketingcampagnes? Kom dan ons Triflex Team versterken als Marketing Medewerker!

 

Wat ga je doen als Marketing Medewerker

Als Marketing Medewerker bij Triflex ben je verantwoordelijk voor de evenementen, maar dat niet alleen: je houdt je ook bezig met het ondersteunen van de marketingafdeling bij diverse taken.

 

Je speelt een cruciale rol in het uitvoeren van marketingcampagnes, organiseren van evenementen, het beheren van sociale media-accounts en het versturen van nieuwsbrieven. Verder ben je ook bezig met het analyseren van markttrends en het ondersteunen bij de ontwikkeling van marketingmateriaal. Je werkt nauw samen met je marketing collega’s en verschillende afdelingen om de merkpositionering van Triflex te versterken en de doelstellingen van de organisatie te bereiken.

 

Wat verwachten we van jou?

 

•             Bacheloropleiding in Marketing, Communicatie of een gerelateerd vakgebied.

•             Uitstekende communicatieve vaardigheden 

•             Kennis van digitale marketingtools en -platforms.

•             Analytisch vermogen en in staat om gegevens te interpreteren.

•             Creatief denkvermogen en oog voor detail.

•             Zelfstandig kunnen werken en proactieve houding.

•             Affiniteit met programma's als InDesign, Photoshop of Illustrator is een pré.

 

 

 

Wat kun je van ons verwachten

 

Wij bieden een leuke functie voor 36-40 uur in een dynamisch en professioneel bedrijf. Juist door de diversiteit van de werkzaamheden, is deze functie erg afwisselend.

 

Triflex investeert in mensen! Dat merk je aan alles: van de gezellige personeelsfeesten, het persoonlijke vitaliteitsbudget, het competentiemanagement met een opleidingsbudget tot je moderne werkplek in een open kantoorruimte. Een team van 30 enthousiaste mensen dat goed op elkaar is ingespeeld, hard werkt, maar ook lol heeft onderling en een bedrijf dat mogelijkheden biedt om jezelf verder te ontwikkelen. Samen maken we ons al 40 jaar hard voor tevreden opdrachtgevers en werken we nauw en prettig samen met onze partners, de Triflex verwerkers.

 

We kunnen je er van alles over vertellen maar het beste is om onze eigen medewerkers aan het woord te laten. Benieuwd hoe het is om bij Triflex te werken? Bekijk dan deze video! Een kijkje achter de schermen met onze Online & Content Marketeer: Lisa Peterson.  Hoe ziet haar dag eruit? En hoe zou zij Triflex omschrijven?

 

Helemaal leuk: ontmoet alvast je toekomstige collega’s en neem hier een kijkje bij ons achter de schermen. Welk land willen ze nog graag bezoeken en wat doen ze graag in hun vrije tijd?

 

Ben jij klaar voor deze uitdaging? We zijn heel benieuwd naar jouw potentiële bijdrage. Niet alleen aan ons werk, maar ook aan het team. Laat het weten in een pakkende sollicitatie. Mail naar Marit ten Broeke via vacature@triflex.nl of bel voor meer informatie: 038 – 4602050.

 

 

Hoe ziet je werkdag eruit?

Weer een nieuwe week! Het is maandag, jij bent voor half 9 op kantoor en pakt een bakje koffie/kopje thee, loopt naar je plek en zet je iMac aan. Je opent je agenda voor de komende week en ziet dat naast een event, ook diverse marketingtaken op de agenda staan. Het is deze week tijd voor de mountainbike clinic, waar maanden van voorbereiding aan vooraf zijn gegaan. Voordat je je daar mee bezig gaat houden, is het tijd voor het wekelijkse overleg met je marketingcollega’s en je manager. Hier spreken jullie de werkzaamheden door en wat er voor de komende week op de planning staat. Na het overleg werk je een leuke marketingcampagne uit en bestel je het nodige marketingmateriaal.

 

Tijd voor lunch! Je gaat gezellig met je collega’s in de kantine een broodje eten of maakt een wandeling.  Nu is het tijd voor de laatste voorbereidingen voor de mountainbike clinic. Je stemt de laatste dingen af met de organisatie en loopt voor een laatste keer het draaiboek langs. Daarna plaats je een bericht op onze social mediakanalen en plan je er een aantal in voor de komende week. Tot slot lees je een aantal interessante artikelen over de opkomende marketingtrends. Die geven je weer inspiratie voor de volgende marketingcampagnes.

 

 

Maak alvast kennis met Lisanne, medewerker Marketing & Communicatie

 

Bij Triflex ben ik binnengekomen als net afgestudeerde. Ik heb hier de kans gekregen om mijzelf te ontwikkelen en veel te leren. Bij Triflex wordt hard werken gecombineerd met gezelligheid; zo worden er jaarlijks verschillende uitjes/activiteiten georganiseerd met de collega’s. Ik zit hier helemaal op mijn plek.

Categorieën
Advertenties
Share this on