Monit Data is op Parkex 2024

02 May 2024



Monit Data is aanwezig op Parkex 2024. Lees meer en registreer je voor gratis toegang via de link beneden.

Parkex is de belangrijkste jaarlijkse conferentie en beurs voor de parkeerindustrie in Groot-Brittannië. De beurs wordt georganiseerd door de British Parking Association (BPA) en is het evenement voor professionals uit de industrie om elkaar te ontmoeten en op de hoogte te blijven over de laatste ontwikkelingen.

Het gebruik van data in de parkeer industrie groeit. Ook in Groot-Brittannië, bijvoorbeeld met initiatieven voor een gemeenschappelijke data-infrastructuur zoals het National Parking Platform. Met een drukke openbare ruimte en ambitieuze doelen voor een meer leefbare omgeving is de Nederlandse markt een van de meest uitdagende in de wereld. We kennen dan ook een grote variëteit in mobiliteits oplossingen. Zoals vele vormen van betaald parkeren en abonnementen en betaalmogelijkheden, en alternatieve oplossingen zoals fiets, EV en deelmobiliteit. Dit vraagt om een geavanceerde data-infrastructuur om deze complexe markt te ondersteunen.

Monit Data is als sinds vele jaren een vast onderdeel van deze data infrastructuur. We bieden data gedreven inzichten om publieke en private parkeerexploitanten te helpen met beleid, en operationeel en financieel beheer.

Onlangs is Monit Data lid geworden van de British Parking Association, en is aanwezig op Parkex 2024 om de BPA leden en de sector in Groot-Brittannië te helpen met onze kennis en diensten.

Dit jaar bevindt Parkex zich op dezelfde locatie als Traffex (wegen en snelwegen) en Evex (EV-infrastructuur), waardoor het een ‘one-stop’-evenement is voor mobiliteitsprofessionals. Je kan Monit Data vinden op stand P40 op Parkex 2024 op 22-23 mei in de CBS Arena in Coventry.

Lees meer en registreer je voor gratis tickets voor Parkex 2024 via deze link.

Categorieën
Thema's
Advertenties
Share this on