Dé parkeerverlichting die lang meegaat

13 Feb 2024

Stof en vocht krijgen geen vat op het robuuste Richard armatuur én de verlichting is enorm energiezuinig. Daarnaast is het armatuur breed stralend en heeft een uitstekende gelijkmatigheid op de vloer, waarbij het zelfs in het midden van het rijpad gemonteerd kan worden.


Veko denkt aan de toekomst
Wanneer jij jouw bestaande verlichting wilt vervangen voor energiezuinige ledverlichting, dan maakt je een juiste keuze met Veko armaturen. Je investeert in een toekomstbestendig product. Je kunt het profiel laten hangen en de armaturen vervangen en/of armaturen toevoegen zonder het systeem aan te passen. Nog een duurzaam punt: de verlichting wordt praktisch onverpakt geleverd en is 100% recyclebaar. Het gebruik van aluminium zorgt voor een optimale temperatuurhuishouding: Veko LED verlichting functioneert moeiteloos in omgevingstemperaturen van -20 ºC tot +35 ºC. Bij Veko is dan ook een garantie van 10 jaar mogelijk op de armaturen.

 

De Richard lichtlijn is een profielsysteem dat ontworpen wordt per project. Hiermee kun je een ideale combinatie maken van doorlopende lichtlijnen, gecombineerd met aanwezigheidssensoren of noodverlichting.  Als je kiest voor een profiel met kabelgoot, dan kunt je eenvoudig overige kabels integreren. Ook biedt Veko in samenwerking met onze partners de mogelijkheid om een parkeernavigatiesysteem toe te voegen. Door middel van sonarregistratie of cameraherkenning kan worden bepaald waar en hoeveel parkeerplekken beschikbaar zijn voor jouw bezoeker.


Een goed optiek is de basis
In een parkeergarage biedt verlichting niet alleen zicht maar ook een gevoel van veiligheid. Voldoende verlichting en het voorkomen van schaduwwerking zijn hiervoor de juiste basis. De lenzen en het profiel zijn vandalismebestendig en daardoor geschikt om op lage hoogte te worden gemonteerd.

Voor referentieprojecten klik hier.

Categorieën
Thema's
Advertenties
Share this on