RETAM heeft exclusief dealership voor Nederland en België afgesloten met Parkoneer

30 Nov 2023

Parkoneer is de totaaloplossing voor het efficiënte en digitale beheer van parkeerplaatsen. Met dit systeem kun je parkeerplaatsen dynamisch gebruiken, zodat de capaciteit stijgt en de parkeerdruk daalt. Parkeerders kunnen zelf een parkeerplaats boeken die past bij hun mobiliteitsgedrag. RETAM heeft een exclusief dealership voor Nederland en België afgesloten.

En wanneer je jouw parkeerplek voor derden (desgewenst ook tegen betaling) beschikbaar wilt stellen, kun je dit ook heel eenvoudig realiseren met parkoneer. Getrouw aan het motto: easy smart parking.

WAT JE MET PARKONEER KUNT BEREIKEN EN  JOU KAN BIEDEN:

  • Verhoog de tevredenheid onder je medewerkers door beschikbare parkeerplaatsen inzichtelijk te hebben.
  • Verblijd bezoekers met het bezoekersbeheer.
  • Word een expert in getallen en heb overzicht over jouw parkeerplaats dankzij realtime gegevens.
  • Verdien geld door met je parkeerplaats inkomsten te genereren (parkeerplaats ook te verhuren aan derde).
  • Easy smart parking via kentekenherkenning.

 

VOOR PARKEERDERS

Parkoneer dynamiseert parkeerplaatsen en zorgt er op die manier voor dat de capaciteit verbetert. Voor parkeerders ontstaan daardoor meer mogelijkheden om een parkeervak te boeken en het parkeren eenvoudiger te integreren in het eigen mobiliteitsgedrag.
Parkeerders kunnen hun parkeervak eenvoudig via onze parkoneer-oplossing boeken. Daarvoor hoeft alleen het kenteken van het voertuig te worden aangegeven. Bij het inrijden herkent de camera dit kenteken en vervolgens gaat de slagboom naar de parkeerplaats open.

VOOR BEHEERDERS

Ga omdenken en stap over op slim parkeerbeheer. Parkoneer heeft voor jou een schaalbare totaaloplossing en toveren je om tot parkeerexpert.

Parkoneer helpt je bij het dynamisch en digitaal beheren van bestaande parkeerplaatsen. Dat is heel eenvoudig. We zetten het papierwerk inzake het beheer om naar een digitaal systeem. Met parkoneer verstrek je parkeervergunningen op maat – uiteraard niet met de hand en niet elke dag opnieuw.

VOOR VASTGOEDEXPLOITANTEN

Afgezien van commerciële parkeerplaatsexploitanten kosten parkeerplaatsen de eigenaren vooral veel geld en stress: Vergunningen moeten worden gecontroleerd, verzonden, vernieuwd en bijgewerkt, de parkeerplekken moeten worden bewaakt, verlicht, schoongemaakt en onderhouden. Parkeerplaatsen zijn daarom altijd een kostenfactor.

Categorieën
Thema's
Advertenties
Share this on