Krachtenbundeling Nepocon en Solid Services

14 Jul 2023

Graag informeren wij u over de samenwerking met Nepocon ingenieurs & adviseurs. Een flinke stap vooruit om antwoord te kunnen geven op de steeds complexer wordende vraagstukken en een vervulling van de wens voor een volledige integrale aanpak van projecten.


Solid Services en Nepocon zetten in op synergie door hun krachten te bundelen. Door het delen van elkaars expertises worden beide organisaties versterkt. Deze samenwerking leidt onder andere tot een uitbreiding van elkaars dienstenportfolio én een landelijke aanwezigheid. Naast de thuisbasis van Solid Services in Udenhout zijn met de Nepocon-vestigingen ook de locaties Hengelo, Amersfoort, Schiedam en Akersloot vertegenwoordigd. Op deze manier zijn we altijd dicht bij onze klanten. Door de persoonlijke manier van werken en pragmatische aanpak past de bedrijfscultuur van Nepocon bij die van Solid Services.


Uitbreiding dienstenportfolio
Nepocon ingenieurs & adviseurs is een ingenieursbureau actief binnen de werkvelden Constructies, Water, Geotechniek en Bouw & Industrie. Nepocon heeft, net als Solid Services, een sterke focus op kwaliteit en specialistische kennis. Doordat het afgelopen jaar ook Akerveld Engineering de samenwerking met Nepocon is aangegaan, zijn aangrenzende expertises binnen ons vakgebied aanwezig. Akerveld Engineering is een toonaangevend ingenieursbureau op het gebied van staalconstructie en werktuigbouw van bruggen, sluizen, industriële machines, tanks en silo’s.
Door het delen van expertises worden de organisaties versterkt.


Solid DNA blijft bestaan
Solid Services is al 16 jaar dé specialist in schade- en restlevensduuranalyses, beheer en onderhoud van bestaande betonnen en stalen constructies. Wij zullen onze huidige werkwijze blijven hanteren en ook de klanten houden hun vertrouwde contactpersonen binnen het bedrijf. Solid Services zal als zelfstandig cluster binnen de groep opereren, waardoor de uitstraling en het ‘Solid DNA’ gehandhaafd blijft.

De samenwerking met Nepocon is voor oprichter Patrick Dewez dé kans om de komende jaren te werken aan een geleidelijke overdracht van taken. Dit creëert ruimte en mogelijkheden voor de overige directieleden, Mart van der Veeren en Jelle Lecluijze om langzaam een stapje naar voren te doen en daarmee de toekomst voor het bedrijf voor lange duur zeker te stellen.


Wij kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft over dit nieuws. We lichten één en ander natuurlijk graag persoonlijk aan u toe. U kunt daarvoor contact opnemen met Patrick, Jelle of Mart of via uw vaste contactpersoon binnen Solid Services.



Categorieën
Advertenties
Share this on