Voortgang bouw parkeergarage Noordelijk Havenhoofd Scheveningen

24 Jan 2023

In Scheveningen zijn wij bezig met het storten van de dakliggers van de nieuwe drielaags parkeergarage. De parkeergarage in het Noordelijk Havenhoofd van Scheveningen wordt gerealiseerd in de duinen.

Herontwikkeling

Van Volker Wessels Vastgoed kregen wij opdracht voor de bouw van de parkeergarage met 750 openbare parkeerplaatsen en 90 stallingsplaatsen. De locatie, het Noordelijk Havenhoofd, wordt herontwikkeld tot een plek voor nieuwe werkgelegenheid, nieuwe bedrijvigheid en horeca. Daardoor is het gebied straks aantrekkelijk voor zowel de visindustrie als recreatie op de Boulevard. Volker Wessels Vastgoed is als ontwikkelaar betrokken bij de herontwikkeling en de realisatie van meerdere nieuwbouwplannen, waaronder de parkeergarage. Wij werden geselecteerd op basis van de specifieke kennis van parkeergarages en prijs-kwaliteit verhouding.

Parkeergarage in het duin 

De locatie en het feit dat we deze parkeervoorziening in het duin realiseren maken dit project uniek. Het bestaande duin is voor de bouw afgegraven en wordt na de bouw teruggebracht tegen en over de parkeergarage. Wij realiseren deze parkeergarage van prefab beton en inclusief alle toe- en uitritten, liften, technische ruimten en algemene ruimten en voorzieningen.

Related projects
Categorieën
Advertenties
Share this on