Duurzame, veilige en esthetische parkeergarages

25 Nov 2022

De parkeergarage is de eerste en laatste plek die bezoekers zien van een bedrijf, zorginstelling, organisatie of stad. Om hen met een positief gevoel te laten komen en gaan, zijn veiligheid, overzicht, gebruiksgemak, verlichting en comfort erg belangrijk.

 

Maar wat maakt een parkeergarage nou eigenlijk goed? Aan welke eisen moet hij voldoen? En hoe zorgt u ervoor dat uw parkeergarage volledig voldoet aan de wensen van de gebruikers?

Meer weten? Lees verder of klik hier

 

Veiligheid

Volgens NEN 2443 zijn er drie soorten veiligheid: sociale veiligheid, constructieve veiligheid en verkeersveiligheid. Bij sociale veiligheid spelen kleurgebruik, verlichting, design, camera’s en personeel een rol. Bij constructieve veiligheid gaat het meer om de technische aspecten van het gebouw, mate van brandveiligheid en de parkeersystemen. Bij verkeersveiligheid zijn routing, antislip, stoplichten, slagbomen en kleur van belang.

Uitstraling & comfort
Bij een parkeergarage denk je misschien niet meteen aan de termen uitstraling en comfort. Toch hebben deze aspecten een grote rol! Kleur en licht kunnen de sfeer bepalen, waardoor de gebruiker zich veilig of juist onveilig voelt. Als er voldoende parkeerautomaten zijn die gemakkelijk en vlot werken of als er vriendelijk personeel aanwezig is, krijgt de bezoeker een positieve ervaring en daarmee een positief gevoel bij de parkeergarage.

Duurzaamheid en innovatie
Tegenwoordig gaat alles snel en is het milieu belangrijk. Een milieubewust productieproces en producten die lang meegaan zodat een renovatie niet vaak nodig is, zijn vereisten. Producten moeten van goede kwaliteit zijn, het project moet onderhoudsarm zijn en voldoen aan eventuele andere eisen van de opdrachtgever, zoals antislip, waterdicht, snel uithardend en scheuroverbruggend.

 

Triflex biedt de oplossing!

Triflex is door de jaren heen een expert geworden op het gebied van parkeren. De duurzame producten en systemen zijn van hoge kwaliteit, hebben weinig onderhoud nodig en hebben een lange levensduur. Triflex biedt dé oplossing voor uw parkeergelegenheid!

 

Meer weten over de oplossingen voor parkeergelegenheden? Lees op alles over op https://www.triflex.nl/triflex-oplossingen-voor-parkeren

Categorieën
Advertenties
Share this on