Continental Car Parks bouwt parkeertoren van 20 meter hoog in België

15 Dec 2018

Continental Car Parks heeft een overeenkomst getekend met een groot bedrijf in België voor de realisatie van een 7-laags parkeergarage op hun bedrijfsterrein.

Groei

Het bedrijf heeft één van de grootste productiesites ter wereld en is één van de snelst groeiende organisaties in België. Deze groei is aanleiding voor de behoefte aan extra parkeerruimte voor haar personeel op het eigen terrein.

Selectie

Via een Design en Build selectieprocedure, waarvoor tien West-Europese bedrijven gespecialiseerd in parkeergarages werden uitgenodigd, werden wij geselecteerd. De korte totale doorlooptijd van de ontwikkeling en bouw van de parkeergarage was mede doorslaggevend voor de keuze. Het plan voor de parkeergarage is uitgewerkt met Studiebureau Talboom uit Puurs. Studiebureau Talboom heeft tevens de omgevingsvergunningsaanvraag verzorgd.

Flexideck

We realiseren de parkeergarage volgens ons eigen Flexideck parkeersysteem. Deze semi-permanente, demontabele parkeeroplossing heeft als voordeel dat deze gemakkelijk te verwijderen, te verplaatsen of uit te breiden is. De parkeergarage wordt 20 meter hoog en zal 1.100 parkeerplaatsen tellen. In januari start de bouw, de oplevering staat gepland voor uiterlijk september 2019.

Categorieën
Advertenties
Share this on