P1 VIP Parking @ Brussels Airport

07 Jun 2018

Op slechts zo’n 25 meter van de vertrekhallen bevindt zich de nieuwe P1 VIP Parking van Brussel Airport. Deze 350 parkeerplaatsen tellende parkeergarage mag gerust als het paradepaard van de parkings op de luchthaven worden beschouwd. Deze innovatieve, high-end parkeerfaciliteit hebben wij in opdracht van Interparking mogen voorzien van een dito parkeerinstallatie uit onze nieuwe entervo lijn met kentekenregistratiesysteem.

De keuze voor het kentekenregistratiesysteem sluit naadloos aan bij de ‘hassle-free’ benadering van Interparking. Na het maken van een online reservering wordt het voertuig van de klant automatisch herkend bij het binnenrijden en krijgt hij semi-automatisch toegang tot de parkeergarage. Bij terugkomst gebeurt het uitrijden volledig automatisch en behoeft er geen ticket meer getoond te worden. Dit zorgt nu al voor een zeer aangename parkeerervaring. Er wordt inmiddels al gewerkt aan fase 2, “Seamless Parking” waarbij het systeem wordt getransformeerd naar een volledige ticketless oplossing. Naar verwachting zal deze fase in de tweede helft van 2018 worden uitgevoerd.

De nieuwe VIP Parking biedt naast een service van topniveau ook tal van extra services, waaronder  een luxe carwash, valet service, Carglass service, gratis business krant en 24-uurs bewaking. Kortom; VIP parking op Brussels Airport betekent een zorgeloze start van uw vliegreis!

Categorieën
Advertenties
Share this on