OVEREENKOMST VOOR NIEUWE PARKEERGARAGE LEMNISKADE AMSTERDAM

30 Oct 2017

Continental Car Parks heeft een samenwerkingsovereenkomst getekend met Lemniskade Amsterdam voor de realisatie van een bewonersparkeergarage met 49 parkeerplaatsen.

BUIKSLOTERHAM

Het project is onderdeel van het ontwikkelingsgebied Buiksloterham in Amsterdam Noord dat getransformeerd wordt van vervuild industrieterrein naar een duurzaam gebied voor wonen en werken. De nieuwe parkeergarage zal dienen voor bewoners van het door Lemniskade ontwikkelde gebouw PATCH22, wat bestaat uit 27 bijzondere lofts, 5 woon-werkwoningen en 2 bedrijfsruimten.

SNELHEID

De overeenkomst is tot stand gekomen in samenwerking met de architect van het woongebouw ir. Tom Frantzen. In slechts 2 weken tijd is het gelukt het plan uit te werken en de bouwvergunning voor de parkeergarage in te dienen. De technische uitwerking, het snelle schakelen en het juiste gevelbeeld voor de parkeergarage passend bij het woongebouw waren doorslaggevend voor de keuze voor Continental Car Parks. De parkeergarage wordt gerealiseerd vlakbij de onlangs door Car Parks opgeleverde parkeergarage aan de Distelweg in Amsterdam.

Related projects
Categorieën
Advertenties
Share this on