VOORSPOEDIGE BOUW ENERGIENEUTRALE PARKEERGARAGE DRIEBERGEN-ZEIST

10 Jul 2017

Bij Station Driebergen-Zeist zijn Aan de Stegge Twello en Continental Car Parks bezig met de realisatie van een nieuwe parkeergarage met 600 parkeerplaatsen. De contouren van de parkeergarage zijn goed zichtbaar nu de staalconstructie nagenoeg gereed is.

De bouw van de parkeergarage is onderdeel van het plan voor vernieuwing van het totale stationsgebied, welke tot 2020 duurt. Aan de Stegge Twello en Continental Car Parks kregen opdracht van NS Vastgoed om de energieneutrale parkeervoorziening met 600 parkeerplaatsen te realiseren. De parkeergarage is in nauwe samenwerking met architectenbureau Groosman uit Rotterdam ontwikkeld.

De bouw is live te volgen via de bouwwebcam: http://adst.bouwwebcam.nl/driebergen-zeist/

EERSTE ENERGIENEUTRALE PARKEERGARAGE VAN NEDERLAND

Voor deze nieuwe parkeergarage ontwikkelde Aan de Stegge Twello een installatie-concept welke op basis van normaal gebruik in combinatie met een hoog comfort- en veiligheidsniveau over het gehele jaar gezien evenveel energie opwekt als dat het verbruikt. Bij het ontwerp is maximaal aandacht besteed aan het beperken van de energievraag van de parkeergarage. De resterende energievraag wordt lokaal op een duurzame manier opgewekt. Dit maakt het mogelijk om de eerste CO2-neutrale en energieneutrale parkeergarage van Nederland te realiseren.

MEER NIEUWS – BOUW EERSTE ENERGIENEUTRALE PARKEERGARAGE VAN NEDERLAND

Volg de bouw van de eerste energieneutrale parkeergarage van Nederland
Contract voor de eerste energieneutrale parkeergarage van Nederland

Related projects
Categorieën
Advertenties
Share this on