PARKEERGARAGE REINIER DE GRAAF GASTHUIS GEOPEND VOOR BEZOEKERS

19 Apr 2017

Op 14 april is de nieuwe bezoekersparkeergarage van het Reinier de Graaf Gasthuis geopend. De eerste bezoeker werd feestelijk ontvangen met een mooie bos bloemen en een gratis parkeerkaart. De garage biedt ruimte aan 450 auto’s, heeft twintig plaatsen voor mindervaliden en zes oplaadpunten voor elektrische auto’s. Daarnaast zijn op elke verdieping rolstoelen beschikbaar.

Veiligheid en gebruikersgemak

De door Continental Car Parks gerealiseerde parkeergarage is ruim opgezet, gemakkelijk toegankelijk en staat direct naast de (spoed)ingang het ziekenhuis. Bezoekers kunnen er dag en nacht parkeren. Bij de bouw is veel aandacht besteed aan veiligheid en gebruikersgemak. Zo is de parkeergarage goed verlicht, zijn er geen donkere nissen en zijn de liftdeuren van doorzichtig glas. Ook is gezorgd voor een duidelijke bewegwijzering en speciale looproutes. De garage wordt dag en nacht bewaakt.

Robbert Jan van der Ent Braat, manager Facilitair Bedrijf: “Met deze nieuwe parkeergarage bieden we onze bezoekers een ruime, goed uitgeruste en veilige garage direct naast het ziekenhuis. Het Reinier de Graaf Gasthuis is hierdoor nog beter bereikbaar en toegankelijker geworden en daar zijn we erg blij mee.”

Meer nieuws - Bouw parkeergarage Reinier de Graaf Gasthuis Delft

Parkeergarage Reinier de Graaf Gasthuis showt haar gevel

Parkeergarage Reinier de Graaf Gasthuis gaat de hoogte in

Eerste paal bouw parkeergarage Reinier de Graaf Gasthuis Delft

Continental Car Parks realiseert parkeergarage Reinier de Graaf Gasthuis Delft

Categorieën
Advertenties
Share this on