PARKEERGARAGE DESIGNER OUTLET ROERMOND OPGELEVERD

20 Mar 2017

16 maart 2017

 

In Roermond heeft Continental Car Parks de nieuwe parkeergarage opgeleverd aan haar bijzonder tevreden opdrachtgever McArthurGlen. Begin april wordt de parkeergarage bij Designer Outlet Roermond officieel geopend en in gebruik genomen.

 

BOUW PARKEERGARAGE

De parkeergarage in Roermond is gefaseerd gerealiseerd. Met ca. 3.500 parkeerplaatsen is het de grootste parkeergarage van de Benelux geworden. Continental Car Parks werd geselecteerd voor de Design & Build opdracht op basis van de beste parkeergarage voor de laagste prijs. De totale parkeergarage is uitgewerkt op basis van eenrichtingsverkeer, schuin inparkeren en een heldere, overzichtelijke en snelle routing. De opdrachtgever heeft specifiek voor het Parkdeck® parkeersysteem gekozen. Hierbij zorgen de slanke kolommen, monoliet afgewerkte gladde betonvloeren en witte plafonds voor een zeer aangenaam gevoel in de parkeergarage. Een efficiënt parkeermanagement systeem leidt de bezoeker daarbij op zeer efficiënte wijze naar de vrije parkeerplaatsen via vol/vrij-signalering.

 

HOGE KWALITEIT EN VEEL GEBRUIKERSCOMFORT

De hoogwaardige trappenhuizen zijn voorzien van extra brede trappen en gevels die voornamelijk uit glas bestaan. Daardoor is de oriëntatie en het gevoel van veiligheid gewaarborgd. De overige gevels bestaan uit houten lamellen wat zorgt voor een duurzaam karakter en een uniek aanzicht. De parkeergarage is voorzien van diverse personenliften. Kwaliteit en gebruikersgemak voor de bezoeker stonden voorop bij de ontwikkeling: hoogwaardige openbare toiletten, een beheerdersruimte en een specifieke voetgangerszone naar het winkelgebied zijn daarbij gerealiseerd. De modulair gebouwde parkeergarage is zowel horizontaal als verticaal uitbreidingsgeschikt gemaakt.

 

Klik hier om het filmpje van Kern Architecten over de voortgang van Designer Outlet Roermond, inclusief de parkeergarage, te bekijken.

Related projects
Categorieën
Advertenties
Share this on