EERSTE HEIPAAL PARKEERGARAGE AMPHIA ZIEKENHUIS BREDA

29 Mar 2016

De bouwwerkzaamheden zijn begonnen ! Inmiddels zijn de voormalige voetbalvelden veranderd in een bouwplaats. Het ketenpark is ingericht en de eerste funderingspalen zitten in de grond. De taart is op en er wordt zeer hard gewerkt ! Het hoogste punt wordt met circa 2 maanden bereikt, hopelijk is er dan tijd voor een klein feestje… Binnen een bouwtijd van maximaal 6 maanden moet de parkeergarage helemaal gereed zijn, zodat er aansluitend begonnen kan worden met de ver- nieuwbouw van het Amphia Ziekenhuis. Zoals te zien is op de speciaal voor dit project gemaakte YouTube film gaat de bouw met een uitzonderlijk hoge snelheid.

30 jaar onderhoud

Continental Car Parks draagt naast de bouw van de parkeergarage ook zorg voor het beheer en onderhoud voor een periode van 30 jaar. De bouwwerkzaamheden zullen in februari starten en de oplevering staat gepland medio 2016. De parkeergarage is verhuurd voor een periode van 30 jaar.

Wiegerinck Architecten uit Arnhem maakte het ontwerp van de parkeergarage met haar unieke aluminium gevels. Wiegerinck heeft ook de hernieuwde locatie van het ziekenhuis ontworpen. Onderstaande filmimpressie laat zien hoe de nieuwe parkeergarage voor het Amphia Ziekenhuis in Breda eruit komt te zien.


Volg de bouw

Via onze speciale Facebookpagina volg je alle ontwikkelingen op de voet!

Related projects
Categorieën
Advertenties
Share this on