Parkeergarage Mooienhof Enschede heringericht voor openbaar parkeren

23 Mar 2016

Parkeergare Mooienhof is in opdracht van de gemeente Enschede door E4 Parkeren heringericht. De oude indeling van de abonnenementengarage stamt nog uit de jeren 70 en voldeed absoluut niet meer aan de nieuwe parkeernorm NEN 2443. 

Door E4 Parkeren is een nieuwe indeling ontworpen waarbij de oude verdeling van 4 parkeervakken tussen de kolommen met een h.o.h. maat van 2.15 mtr naar 3 vakken met een h.o.h. maat van 2,55mtr is gegaan. de parkeerschuinte is hierdoor ook veranderd wat het inparkeren vergemakkelijkt. Op verzoek van de gemeente hebben we de parkeervakken aangebracht met een afmeting van 2x4,5 mtr.

Om dit goed zichtbaar te krijgen hebben we eerst de garage diepgereinigd en vervolgens de parkeerzone 's gestraald middels blastrack. 

Met Maph paintings hebben we samengewerkt om de uitgang naar het trappenhuis goed vindbaar te maken. Maph heeft hiervoor een ontwerp gemaakt en middels grafiti techniek aangebracht. 

Voor een goede vindbaarheid vanaf de openbare weg hebben wij bovenaan de hellingbaan een kolom geplaatst met een LED verlichte P verwijzing. Boven de hellingbaan hebben wij over de volle breedte een LED verlichte naamsaanduiding aangebracht welke voorzien is van de juiste informatie zoasl hoogte, rijrichting en gebruikelijke verboden.

Om de parkerende bezoeker goed wegwijs te maken in de garage hebben wij voor het autoverkeer LED verlichte verwijsborden gemonteerd en voor de voetgangers heeft de gemeente gekozen voor de E4 Parkeren huisstijlverwijsborden.

Related projects
Categorieën
Advertenties
Share this on