Empaction, Parkeerprofessionals

 • Adres
  Stratumsedijk 20
 • Postcode
  5611 ND
 • Plaats
  Eindhoven
 • Land
  Nederland
 • Telefoon
  040-2137880
 • E-mail
 • Website
 • Contactperson(en)
  Bart Van Hussen
 • Omschrijving
  Empaction ontrafelt parkeer- en mobiliteitsvraagstukken

  De naam Empaction ontstond in 2002 bij de oprichting en is een samentrekking van empathie en action. Het zegt weinig over wat we doen, maar alles over hoe we te werk gaan. 
  Als onafhankelijk en no-nonsens adviesbureau in Eindhoven ontrafelen we complexe parkeer- en mobiliteitsvraagstukken. Daarbij manoeuvreren we continu in situaties van verschillende en vaak ook tegengestelde belangen. In dit vak heb je dan ook niet genoeg aan diepgaande kennis, je moet ook heel goed luisteren naar de vraag achter de vraag. Spiegelen, achteruit- en vooruitkijken. Werken aan draagvlak vereist ook empathisch vermogen en gevoel voor verhoudingen. Van daaruit sturen we op duurzame oplossingen. Action! Op weg naar een eindbestemming waar alle betrokkenen echt iets aan hebben.

  Wij zijn Empaction
  Empaction bestaat uit gedreven professionals; vrouwen, mannen, junioren en senioren. Samen werken we aan aansprekende projecten als het gaat om bereikbaarheid en leefbaarheid van steden, gebieden en locaties. Zowel in Nederland als België.
  Samenwerken betekent voor ons ook samen plezier en succes hebben. Onderling en met onze opdrachtgevers. Want wij zijn er ook van overtuigd dat je in prettige werkomgevingen de beste prestaties bereikt. In combinatie met onze gedrevenheid zijn we in staat om zelfs de meest uitdagende vraagstukken om te zetten in tastbare resultaten.
  Ons kantoor is gevestigd in het voormalig gemeentehuis van Stratum; een prachtige stijlvolle werkomgeving in hartje Eindhoven.

  Van strategie tot uitvoering buigen wij ons over vraagstukken gerelateerd aan:
  Parkeernormen – Parkeerbeleid – Parkeervisie – Parkeerregulering – Parkeervoorzieningen – scanoplossingen – digitale handhaving – autoluwe binnensteden – aanbestedingen – deelmobiliteit – P+R voorzieningen – (mobiliteits)hubs – smart mobility – parkeerexploitatie - parkeerregisseur

  "De parkeerprofessionals van Empaction ontrafelen sinds 2002 complexe mobiliteits- en parkeervraagstukken. De vraag achter de vraag staat centraal waarbij we samen werken aan duurzame parkeeroplossingen."
  Categorieën
  Share this on