DE KUNST VAN HET NETWERKEN

  • 13 Dec 2023
  • 18:00 ~ 24:00
  • IJver, Scheepsbouwkunde 72, 1033 WM Amsterdam

Sluit je aan bij het kunstwerk van connecties op het PNNL Eindejaarsevent

Met de dagen die aftellen naar 13 december 2023, groeit de anticipatie. Elke tik van de klok is een herinnering - de kunst van het netwerken wacht op niemand. Dit is jouw canvas om te vullen met de rijke kleuren van interactie en de levendige lijnen van nieuwe verbindingen.

Bij 'De kunst van het netwerken' is stilstaan bij verandering onze gezamenlijke muze. Terwijl de wereld verandert, vormen onze connecties de constante die ons verrijkt en vooruithelpt. Het PNNL Eindejaarsevent is de plaats waar deze verandering gevierd wordt, waar je kunt optellen bij je netwerk en je geen moment van mogelijkheden wilt missen.

Geef toe aan die subtiele FoMo - de angst om iets ongrijpbaars te missen - en zet de stap naar het verzekeren van je plaats tussen de meesters van het netwerken. Schrijf je nu in en zorg dat je deel uitmaakt van dit exclusieve event. Want bij de kunst van het netwerken, is elk gesprek een potentiële meesterwerk.

Wacht niet, verhef je netwerk tot kunst - registreer vandaag.

Uitnodiging
Dit is een evenement voor de experts van ons relatienetwerk en jullie relaties en/of partners. De kosten voor deze volledig verzorgde avond bedragen € 112,50 per persoon exclusief btw. Wij verheugen ons op je komst op 13 december! Kosteloos annuleren kan tot 10 dagen voor het evenement.


Locatie en parkeren
Het eindejaarsfeest wordt dit jaar gehouden bij het IJVER, Scheepsbouwkunde 72, 1033 WM Amsterdam. Wij ontvangen je graag vanaf 17:30 uur en we sluiten ca. 23:30 uur af. 
Parkeren kunt u op het terrein naast de deur. LET OP: Betaald parkeren tot 19.00 uur.

Aanmeldingen
Organisatie
Advertenties
Inloggen
Share this on