ALBATROSS Sponsor

WPS Parking Systems BV

Betrouwbaarheid en innovatie in combinatie met het gebruik van waardevolle bedrijfsinformatie en een hoge mate van gebruiksgemak, dat is waar de parkeeroplossingen van WPS Parking Systems voor staan. Hiermee biedt WPS u en uw parkeerders altijd de beste parkeerervaring.

Als geen ander begrijpen wij de behoefte in de markt naar complete en geïntegreerde parkeeroplossingen. Door onze constante focus op innovatie, betrouwbare producten en service- en dienstverlening waar u op aan kunt, bieden wij altijd een passende oplossing.

WPS Parking Systems is een internationale, Full Service Organisatie voor integrale cloudbased parkeermanagement oplossingen. Het hoofdkantoor van WPS is gevestigd in Eindhoven, de innovatiehoofdstad van Nederland. Onze parkeeroplossingen vinden wereldwijd hun toepassing op luchthavens, bij ziekenhuizen, lokale overheden, hotels, recreatievoorzieningen, in winkelcentra en bij professionele parkeerexploitanten waar onze apparatuur maandelijks meer dan 7.5 miljoen parkeerbewegingen verwerken. Met wereldwijd meer dan 350 professionals en ruim 30 jaar ervaring, zijn wij als geen ander in staat ons in uw situatie te verplaatsen. Dit maakt ons één van 's werelds toonaangevende aanbieders van geautomatiseerde parkeeroplossingen.