Inschrijven

Parking Golf Open is er voor iedereen! Zowel voor fanatieke golfers, voor golfers die zo nu en dan eens een balletje slaan als voor mensen die het leuk vinden om eens kennis te maken met deze fantastische sport en een leuke dag willen beleven. U kunt zich inschrijven voor de volgende onderdelen:

Championship Course - Wedstrijd

Parking Golf Open biedt u de keuze uit twee verschillende wedstrijdvormen. 

Competitieve wedstrijd
Deze wedstrijd zal worden gespeeld om individueel stablefort. De winnaar zal de PGO Wisseltrofee en eeuwige roem winnen.

Recreatieve wedstrijd
In deze wedstrijd wordt Texas Scramble als team gespeeld. Het team met het beste resultaat zal als winnaar de teamprijs winnen. 

Bij beide wedstrijdvormen heeft u de keuze om u als individuele deelnemer op te geven of om als bedrijf in te schrijven met een flight (4 personen)*. Met een flight bepaalt ú met wie u speelt. Een mooie gelegenheid om goede relaties of klanten in de watten te leggen!

De kosten voor deelname aan het Parking Golf Open bedragen € 120,- per persoon exclusief btw. Indien u als bedrijf een flight adopteert betaalt u € 400,- voor de gehele flight (4 personen) exclusief btw.

* LET WEL: als u een flight adopteert, dient de gehele flight in dezelfde wedstrijdvorm deel te nemen!

Berkenbaan - Wedstrijd

Voor degene die al vaker (> 3 keer) aan een clinic hebben meegedaan of voor GVB-ers die zeer weinig spelen is deze keuze zeer geschikt. U speelt 18 holes op de Berkenbaan. Deze par 3-4 baan heeft 9 volwaardige holes. De wedstrijd zal worden gespeeld in twee delen van ieder 9 holes. Na de eerste ronde kunt u van flight wisselen zodat u de tweede ronde ook met andere personen speelt. De dag zal worden afgesloten met een netwerkborrel en diner. De kosten voor deelname aan de Berkenbaan Wedstrijd bedragen € 120,- per persoon exclusief btw. Ideale combinatie van wedstrijd en relatienetwerken!
Neemt u wel uw eigen golfclubs mee? Als u die niet heeft kunt u die huren bij de golfbaan (zie inschrijfformulier).
 

Clinic

Voor de echte beginners en voor een eerste kennismaking met deze prachtige sport is de Clinic geschikt. Hierin worden ’s ochtends de beginselen van de verschillende slagen door golfprofessionals worden bijgebracht. Na de lunch zal ’s middags het geleerde in verschillende spelvormen worden geoefend. De dag zal worden afgesloten met een netwerkborrel en diner. De kosten voor deelname aan deze geheel verzorgde  clinic bedragen € 120,- per persoon exclusief btw.
 

Netwerkborrel & Diner

Is golfen niet uw ding? of heeft u geen tijd de gehele dag aanwezig te zijn? Meld u dan aan voor het programma vanaf de Netwerkborrel. Deelname hieraan kost € 75,- exclusief btw. Aanmelden kan via info@pnnl.nl.