PGO

Parking Golf Open

Graag nodigen wij je uit deel te nemen aan het Parking Golf Open 2021.

Zowel voor de reeds actieve golfers onder ons als voor diegenen die eens willen kennis maken met deze prachtige sport is een interessant programma georganiseerd. Wedstrijdgolfers (GVB of Hcp < 36) spelen een 18 holes wedstrijd op de Championship Course en kunnen zich zowel individueel als met een flight (bijvoorbeeld met relaties) inschrijven. Hierbij bestaat de keuzemogelijkheid om in te schrijven voor de Competitieve wedstrijd of voor de Recreatieve wedstrijd.

Voor de minder geoefende golfer is er een keuze tussen de Berkenbaan Wedstrijd of de Clinic. De Berkenbaan Wedstrijd is een 18 holes wedstrijd op een volwaardige par 3-4 baan waarin u twee rondes van 9 holes speelt. Deze wedstrijd is zeer geschikt voor deelnemers die al vaker aan een clinic hebben meegedaan of golfers in het bezit van baanopermissie of GVB (handicap 36-54).

De clinic is bedoeld voor deelnemers die een leuke relatiedag willen beleven waarbij de eerste beginselen van deze sport worden bijgebracht.

Bij het inschrijven kun je aangeven aan welk onderdeel u wenst mee te doen.

Het programma ziet er in grote lijnen als volgt uit:

09:30 uur Ontvangst met koffie en gebak (inslaan) alle deelnemers
10:45 uur Welkomswoord
11:00 - 11:30 uur Start programma (wedstrijd en clinic)
16:30 uur Netwerkborrel met alle deelnemers
18:00 uur Diner en prijsuitreiking
19:00-20:00 uur Einde van het programma  (zodat u tijdig thuis kunt zijn voor de EK voetbalwedstrijd van het Nederlands elftal.)

 

Is golfen niet uw ding? of heeft u geen tijd de gehele dag aanwezig te zijn? Meld je dan aan voor het programma vanaf de Netwerkborrel. 

Wij wensen je een sportieve en gezellige golfdag.

DE BAAN 
De volwaardige 18 holes wedstrijdbaan heeft de A status van de Nederlandse Golf Federatie (NGF), is gemakkelijk bereikbaar en rustig gelegen.

Het professionele team van greenkeepers zorgt ervoor dat de baan in alle jaargetijden zo optimaal mogelijk bespeelbaar is en de officieel erkende pro's (golfleraren) helpen zowel beginnende spelers als de meer ervaren golfers bij het ontwikkelen van hun spel.

Verder is het goed toeven in het clubhuis of op het royale terras om iets te drinken of te genieten van lunch of diner. Het is dan ook na het spelen vaak nog lang aangenaam druk en gezellig op De Scherpenbergh. Een geweldige home course voor het Parking Golf Open dus!