Accountmanager

2023-10-02

Wie zoeken wij?
Wij zijn op zoek naar een Accountmanager die affiniteit heeft met techniek. Zie jij jezelf als hét aanspreekpunt bij onze opdrachtgevers, zie je het werven van nieuwe klanten als een mooie uitdaging en ben je een echte netwerker? Voel je je daarnaast thuis in een adviserende rol en ben je bouwkundig onderlegd? Dan is deze functie zeker iets voor jou! 

Wat ga je doen?
Als Accountmanager kom je te werken in ons gezellige verkoopteam dat bestaat uit vier collega’s en ben je mede verantwoordelijk voor het verkoopproces. Daarnaast heb je uiteraard ook veel contact met je operationele collega’s.

In deze veelzijdige en afwisselende functie is geen dag hetzelfde! Je hebt veel vrijheid en verantwoordelijkheid waardoor je kunt spreken van je eigen ‘mini onderneming’. Je werkt op kantoor of vanuit huis en bent veel op pad. Je vindt het leuk om contacten met opdrachtgevers te onderhouden, achterhaalt met enthousiasme de wensen en behoeften van de klant en voorziet hen van advies. Doordat je contact hebt met gebouweigenaren, vastgoedbeheerders, gemeentes, etc. ben je op alle niveaus een gesprekspartner.

 

De volgende werkzaamheden behoren tot jouw takenpakket: 
- Je werft waar nodig nieuwe klanten middels acquisitie; 
- Je zorgt voor relatiebeheer bij bestaande klanten; 
- Je bent betrokken bij offertetrajecten;
- Je bent ambassadeur van BetonRestore binnen diverse netwerken zoals bijvoorbeeld de Vastgoedsociëteiten en Parkeer Netwerk Nederland.

Wat breng jij ons?
- MBO/HBO werk- en denkniveau;
- Ervaring in de beton-, vloer- en daktechniek is een pré, maar ook als je een vervolgstap wilt maken  vanuit de leverancierskant kun je een goede match zijn!
- Je hebt affiniteit met de vastgoedwereld en/of bouwbranche;
- Je bent communicatief sterk en beschikt over commerciële flair;
- Je hebt een grote passie voor techniek.


 Wat bieden wij?
- Een auto van de zaak, laptop, telefoon en iPad;
- Een gezellige zomerbbq en kerstborrel;
- Winstdelingsregeling;
- Je komt terecht in een gezellig informeel familiebedrijf waar geen hiërarchie heerst en waar je volop    doorgroeimogelijkheden hebt!

Enthousiast geworden?
Solliciteer direct! Heb je vragen over de functie? Bel of mail dan naar Raymond Verhagen, r.verhagen@betonrestore.nl - 0657844552

 

Categorieën
Advertenties
Share this on