Marketing Medewerker

2023-02-24

Marketing Medewerker
40 uur, Zwolle, Opleiding richting marketing/communicatie/commerciële economie

Kan jij je moeiteloos inleven in diverse doelgroepen? Schud jij creatieve content uit je mouw en krijg je energie van campagnes opstellen? Kortom: ben je op zoek naar een afwisselende baan in een dynamisch en groeiend bedrijf? Kom dan ons Triflex team versterken als Marketeer!

Hoe ziet je werkdag eruit?

Weer een nieuwe week! Het is maandag, jij bent om half 9 op kantoor en pakt een bakje koffie/kopje thee, loopt naar je plek en zet je iMac aan. Je opent je agenda voor de komende week en ziet dat er een artikel moet worden geschreven voor de marketingcampagne die je samen met het team hebt bedacht. Ook moet er een artikel worden geschreven voor een extern vakblad en ons eigen sociale media kanaal. Daar mogen de juiste afbeeldingen natuurlijk niet bij ontbreken. Een drukke maar leuke dag!

Voordat je daar mee bezig gaat, heb je eerst het wekelijkse marketingoverleg met je collega’s en je manager. Hier spreken jullie de werkzaamheden van de afgelopen en de komende week door, zo kan je meteen goed aan de slag gaan.

Om 10 uur loop je het overleg uit en ga je bezig met het schrijven van de artikelen. Je gaat nadenken over een nieuw contentformat voor een bepaald thema en maakt hiervoor de juiste afbeeldingen. Ook je collega’s komen bij je aankloppen om je hulp te vragen bij het opmaken van creatieve afbeeldingen. Je hebt oog voor grafisch vormgeving en helpt je collega’s graag uit de brand!

Wat ga je doen?

 • Het schrijven en vormgeven van content voor onze sociale media kanalen, externe websites en vakbladen;
 • Het mede uitvoeren van de activiteiten gepland volgens de marketing- en communicatiekalender;
 • Het samenstellen en uitvoeren van creatieve marketingcampagnes;
 • Met je collega’s het actueel houden van de Triflex website en sub websites;
 • Mede bedenken, maar zeker ook uitvoeren van diverse promotie- en marketingactiviteiten;
 • Het opmaken van advertenties, presentaties, promotiemateriaal en ander drukwerk.

Wat verwachten we van jou?

 • Je bent enthousiast om samen met je collega’s gestructureerd, maar ook ad hoc de diverse werkzaamheden op te pakken;
 • Je hebt een afgeronde MBO of HBO opleiding in de richting van Marketing of Communicatie
 • Je bent proactief en zelfstandig;
 • Je hebt ervaring door opleiding of praktijk met Adobe, Illustrator of aanverwante programma’s;
 • Je hebt oog voor detail en streeft naar hoge kwaliteit in alles wat je doet;
 • Je hebt relevante werkervaring in een soortgelijke functie  (is een pré);
 • Je bent een echte teamplayer die snel kan schakelen met andere afdelingen en nauw kan samenwerken met de allerleukste marketing collega’s!Wat kun je van ons verwachten?

Wij bieden verder een actieve en uitdagende fulltime functie in een dynamisch en professioneel bedrijf. Juist door de diversiteit van de marktsegmenten waarbinnen Triflex werkzaam is, is deze functie erg afwisselend én kun je hieraan geheel zelfstandig invulling geven. Triflex investeert in mensen! Dat merk je aan alles: van de gezellige personeelsfeesten, het persoonlijke vitaliteitsbudget, het competentiemanagement met een opleidingsbudget tot je moderne werkplek in een open kantoorruimte. Een team van 30 enthousiaste mensen dat goed op elkaar is ingespeeld, hard werkt, maar ook lol heeft onderling en een bedrijf dat mogelijkheden biedt om jezelf verder te ontwikkelen.

Samen maken we ons al 40 jaar hard voor tevreden opdrachtgevers en werken we nauw en prettig samen met onze partners: de Triflex verwerkers. Helemaal leuk: ontmoet alvast je toekomstige collega’s en neem een kijkje bij ons achter de schermen op www.werkenbijtriflex.nl. Benieuwd hoe het is om op de marketing afdeling te werken? Bekijk dan hier de video! Een kijkje achter de schermen met onze Online & Content Markteer: Lisa Peterson. Hoe ziet haar dag eruit? En welk uitje zou zij organiseren voor Triflex?

Ben jij klaar voor deze uitdaging? We zijn heel benieuwd naar jouw potentiële bijdrage. Niet alleen aan ons werk, maar ook aan het team. Laat het weten in een pakkende sollicitatie. Mail naar Marit ten Broeke via vacature@triflex.nl of vul hier het formulier in.  Voor meer informatie kan je bellen naar: 038 - 460 20 50.

Categorieën
Advertenties
Share this on