ICT helpdeskmedewerker (32-40 uur per week)

2022-10-25

Wij zijn IP Parking! 
Door onze pioniersgeest en onze wil om continu voorop te blijven lopen in nieuwe ontwikkelingen en oplossingen, is IP Parking de meest succesvolle parkeerprofessional. Vanuit onze vestigingen in Deurne, Zaandam, Antwerpen, New York en Los Angeles en een dealernetwerk geven wij wereldwijd invulling aan alle facetten die met parkeren te maken hebben. Dat doen we met behulp van in eigen huis ontwikkelde state-of-the-art hardware en hoogwaardige software. In onze thuismarkt (Nederland) verzorgen wij de installatie en service zelf. 

Om onze nr.1 positie te behouden zoeken we jou!

Wat ga je doen? 
Als ICT helpdesk medewerker heb je dagelijks veelvuldig telefonisch en mailcontact met onze klanten en ben je betrokken bij de integratie en implementatie van onze systemen en diensten. Samen met je collega's van de afdeling ben je het aanspreekpunt voor technische (ICT) vragen. Als team lossen jullie 80% van de storingen op vanuit onze thuisbasis in Deurne. De overige storingen worden opgelost door collega's werkzaam in de storingsdienst, die in bepaalde gevallen ondersteund wordt door jou. Ons doel is 100% klanttevredenheid. 

Wat bieden we jou?
Een fulltime job in een leuk team van enthousiaste en gedreven collega's. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen? Wij bieden diverse opleidingen en (interne) trainingen en er zijn volop doorgroeimogelijkheden! De CAO Metaal en Techniek is van toepassing en je krijgt 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen. En zeker niet geheel onbelangrijk... je ontvangt een mooi salaris voor je werk (afhankelijk van niveau, relevante werkervaring, opleiding ed.)!

Wat bieden we extra!
·         Een Personeelsvereniging die met regelmaat leuke uitjes organiseert
·         Lekkere koffie, vers fruit en een hilarische VriMiBo in het IPBARKING café

Wat vragen wij van jou?
·         Minimaal een afgeronde MBO (niveau 3/4)-opleiding richting IT;
·         Ervaring als ICT helpdesk/ IT-servicedesk/ supportmedewerker is een pré;
·         Een goede beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal;
·         Je bent zelfstandig, hebt verantwoordelijkheidsgevoel en bent stressbestendig;
·         Bereikbaarheid buiten kantoortijd ter ondersteuning van storingsdienst (ca. 1 x per 8 weken)

Wat wij extra fijn vinden! 
·         Je hebt een gezonde interesse in techniek en ICT;
·         Goede technische skills en sociale vaardigheden.

Waar ga je werken? 
De afdeling Service is gevestigd in Deurne.

Vragen?
Heb je een vraag over deze vacature? Neem dan contact op met onze HR afdeling, bereikbaar op 0492-521133 of via de informatieknop op onze website. 

Want to join the winning team? 
Als je zo ver hebt gescrold ben je waarschijnlijk geïnteresseerd. Dus waar wacht je nog op? Reageer snel op deze vacature via onze website: https://www.ipparking.nl/werken-bij/vacatures/support-medewerker/


Categorieën
Advertenties
Share this on