Junior adviseur Innovatie en Implementatie parkeeroplossingen

2022-09-20

Wij – Spark Parkeren, hét adviesbureau op het gebied van parkeren – zijn op zoek naar versterking van ons team. En daar hebben we jou bij nodig.

Waar ga je ons bij helpen?

Als junior adviseur ‘Innovatie en Implementatie parkeeroplossingen’ help je mee met het bedenken, verbeteren en invoeren van de beste parkeeroplossingen voor onze opdrachtgevers. Met altijd één doel voor ogen: het voor de gebruiker gemakkelijker, gebruiksvriendelijker en handiger maken. Die moet zonder gedoe kunnen parkeren: de speedgate moet openen, de intercom moet werken, de ticketautomaat op straat moet vindbaar zijn en de parkeerapp moet werken. Dat klinkt logisch, maar in de praktijk gaat het vaak anders.

Wist je dat er een heel proces aan vooraf gaat voordat je gebruik kunt maken van zo’n parkeeroplossing? Wij helpen onze opdrachtgevers hierbij.

Onze opdrachtgevers zijn vooral gemeenten, ontwikkelaars maar ook luchthavens, natuurbeheerders of ziekenhuizen.

Voorbeeld

Stel je voor: onze opdrachtgever heeft een nieuw, modern parkeersysteem nodig voor een garage, op straat of in een fietsenstalling. Jij helpt onze opdrachtgever bij het vertalen van haar wensen in een passende oplossing, met oog voor de modernste technieken. En met aandacht voor duurzaamheid en functionaliteit. Een oplossing die vervolgens door leveranciers technisch uitgewerkt wordt.

Je adviseert ook bij het inkopen van dat parkeersysteem en ondersteunt bij de begeleiding van het in gebruik nemen ervan. Kortom: je zorgt ervoor dat alles werkt volgens de wensen van de opdrachtgever. En daarmee vlekkeloos voor de eindgebruiker.

Het parkeersysteem moet niet alleen goed werken, het moet ook passen bij de bedrijfsvoering van onze opdrachtgever. Zo krijg je te maken met de organisatie van het parkeerbeheer. Zijn mensen, middelen en systemen wel optimaal op elkaar afgestemd? Ook die vraag stellen opdrachtgevers aan Spark. Dat wordt ook jouw werkterrein. 

Een ander voorbeeld van een leuke, interessante opdracht is het maken van de vertaalslag van het bekende ‘ouderwetse’ parkeerbonnetje in een betaalde fietsenstalling naar een geautomatiseerde fietsenstalling.

Andere opdrachten zijn bijvoorbeeld het vormgeven van de overeenkomst voor een mobiliteitsprovider of het meedenken met het inrichten van handhaving met scantechnologie. Of het invoeren van een parkeervergunningsysteem zodat een bewoner eindelijk digitaal een parkeervergunning kan aanvragen.

Kortom: samen met je team ben je altijd bezig met het bedenken en verbeteren van parkeeroplossingen voor onze opdrachtgevers.

Samengevat lever je een bijdrage aan:

 • het vertalen van de wensen van opdrachtgevers in oplossingen op het gebied van parkeersystemen voor garages, straat en fietsenstallingen;
 • het ondersteunen van het inkoopproces hierbij;
 • het implementeren van deze systemen;
 • het meedenken met het verbeteren van de parkeerorganisatie en het parkeermanagement;
 • het onderhouden van contacten met leveranciers en contractmanagement.

Deze functie heeft een breed en gevarieerd takenpakket. Moet je dit allemaal al kunnen? Natuurlijk niet. We gaan het je onder begeleiding leren. Heeft een aantal van bovenstaande punten jouw interesse, dan willen we graag met je in gesprek.

 Welk profiel heb jij?

 • Wij zoeken geen techneut, maar een collega die wel enig gevoel heeft voor systemen en de functionele mogelijkheden ervan. Of interesse heeft om dit te leren.
 • Schrijven en lezen vind je leuk en gaat jou goed af.
 • Je verplaatst je makkelijk in de eindgebruiker en bent klantvriendelijk ingesteld.
 • Je voelt je thuis op het speelveld tussen de wensen van de klant en de uitvoering en implementatie ervan.
 • Je werkt zorgvuldig.
 • Je bent zelfstandig / werkt in teamverband.
 • Je bent communicatief vaardig.
 • Je hebt HBO/WO denkniveau.
 • Je hebt 0-3 jaar werkervaring.

Wat bieden wij jou?

Spark is een informele organisatie waar 20 eigenwijze, betrokken professionals werken met passie voor het parkeervak. Naast een uitdagende functie bieden we goede arbeidsvoorwaarden en leuke extra’s:

 • Marktconform salaris.
 • 25 vakantiedagen (op fulltime basis) en 8% vakantiegeld.
 • Mogelijkheid om deels vanuit huis en deels op kantoor in Leidschendam te werken.
 • Flexibele uren zijn bespreekbaar.
 • Thuiswerkvergoeding, mobiele telefoon en laptop, 200 euro regeling, mobiliteitsbudget.
 • Samenwerken met collega’s, zowel uit jouw eigen vakgebied als uit andere disciplines.
 • Coaching en begeleiding die jij nodig hebt om te blijven groeien en ontwikkelen.
 • Volop doorgroeimogelijkheden. Alle ruimte voor het volgen van trainingen.
 • Werken voor aansprekende klanten en opdrachtgevers.
 • Regelmatig toffe teamuitjes, zoals sportclinics, BBQ’s en vette vrijdagborrels.

We bieden je een aanstelling voor een jaar, met uitzicht op een vast dienstverband. Het betreft een functie voor 32-40 uur per week.

Opleiding & begeleiding

De sfeer bij Spark is informeel, we zijn wars van hiërarchie. Het belangrijkste vinden we dat je alle kansen krijgt om te groeien en te ontdekken waar je plezier uit haalt. Te ontdekken bij welke opdrachten jouw talenten het beste tot hun recht komen. Daarin geven we je alle ruimte en support. Opleiding en training is bij ons vanzelfsprekend. Als je aan het begin van je carrière staat, zorgen we dat je er nooit alleen voor staat. Je krijgt een eigen coach, volop interne begeleiding en je start met een passend inwerkprogramma, waarbij we de tijd nemen om je alles te leren over het parkeervak. Dit zal jou helpen je weg te vinden in je functie en in het team. Zodat je je binnen no time thuis voelt bij ons.

Waar staan wij voor?

De wereld verandert. Maatschappelijke thema’s als klimaat, mobiliteit en een tekort aan woningen staan centraal. Mensen willen wonen en werken in een aantrekkelijke omgeving.

Parkeren en mobiliteit hebben impact op de bereikbaarheid van een stad. En op de leefbaarheid voor alle bewoners en bezoekers. Met slimme, duurzame parkeeroplossingen dragen we bij aan een leefbare, bereikbare ruimte. Waarbij de mens altijd centraal staat.

Kom jij ons team versterken?

Ben je net afgestudeerd en op zoek naar een uitdagende baan met doorgroeimogelijkheden? Of ben je klaar voor de volgende stap? Ben je niet bekend met het parkeervak en lijkt het je leuk om hierin opgeleid te worden? Reageer dan nu!

Mail je interesse naar welmoedrieff@spark-parkeren.nl. Of bel +31 (0)70 31 77 005 en vraag naar Welmoed Rieff.


Categorieën
Advertenties
Share this on