Commercieel technisch adviseur

2022-07-25

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Commercieel technisch adviseur. Gaat jouw hart sneller kloppen van een commerciële functie met een technische insteek? Ben je bouwkundig onderlegd en voel je je thuis in een adviserende rol? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou!

Wat ga je doen?
Als Commercieel technisch adviseur ben je onderdeel van ons verkoopteam dat bestaat uit vier collega’s en ben je mede verantwoordelijk voor het verkoopproces. Daarnaast heb je ook veel contact met je operationele collega’s.

In deze veelzijdige en afwisselende functie is geen dag hetzelfde! Je hebt veel vrijheid en verantwoordelijkheid waardoor je kunt spreken van je eigen ‘mini onderneming’. Je bent veel op pad, bijvoorbeeld voor het uitvoeren van onderzoeken en je stelt de bijbehorende rapporten op. Je vindt het leuk om contacten met opdrachtgevers te onderhouden, achterhaalt met enthousiasme de wensen en behoeften van de klant en voorziet hen van advies. Doordat je contact hebt met gebouweigenaren, vastgoedbeheerders, gemeentes, etc. ben je op alle niveaus een gesprekspartner.

De volgende werkzaamheden behoren tot jouw takenpakket: 
- Je legt contacten met potentiële klanten;
- Je bent betrokken bij offertetrajecten;
-Je bent ambassadeur van BetonRestore binnen diverse netwerken zoals de Vastgoedsociëteiten en Parkeer Netwerk Nederland.


Wat breng jij ons?
- MBO/HBO werk- en denkniveau;
- Ervaring in de beton-, vloer- en daktechniek is een pré, maar ook als je een vervolgstap wilt maken vanuit de leverancierskant kun je een goede match zijn!
- Je hebt affiniteit met de bouwbranche;
- Je bent communicatief sterk en beschikt over commerciële flair;
- Je hebt een grote passie voor techniek.


Wat bieden wij?
- Een auto van de zaak, laptop, telefoon en iPad;
- Een gezellige zomerbbq en kerstborrel;
- Winstdelingsregeling;
- Je komt terecht in een gezellig informeel familiebedrijf waar geen hiërarchie heerst en waar je volop doorgroeimogelijkheden hebt!

Wie zijn wij?
BetonRestore is in 1992 opgestart onder de vlag van Consolidated Nederland en is onderdeel van familiebedrijf MSQ. Sinds 1993 werken we als zelfstandige organisatie onder de naam BetonRestore B.V.. BetonRestore is gespecialiseerd in waterdichting op basis van onder andere kunststof afdichtingstechnieken op parkeer- en multifunctionele daken gecombineerd met bouwkundige renovatie van parkeergarages. Ook zijn we actief in de woningbouw en procesindustrie.
 

Enthousiast geworden?
Solliciteer direct! Heb je vragen over de functie? Bel of mail dan naar Raymond Verhagen, r.verhagen@betonrestore.nl – 0657844552

Categorieën
Advertenties
Share this on