Evenementen Manager

2022-07-08

 VACATURE: EVENEMENTEN MANAGER BIJ TRIFLEX BV

WORD JIJ HET ORGANISATIETALENT VAN TRIFLEX?

 

 

Zit organiseren in je bloed? Vind je het leuk om een event van A tot Z te bedenken en te regelen? Dan zijn wij wellicht op zoek naar jou! Triflex BV zoekt een enthousiaste, creatieve regelneef/-tante die van aanpakken weet. Van het organiseren van relatiedagen tot een fabrieksbezoek naar ons moederbedrijf in het Duitse Minden, als Evenementen Manager ben je verantwoordelijk voor alle evenementen die door ons worden georganiseerd.

 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

 

Wat ga je doen?

 

Als Evenementen Manager heb jij een hele zelfstandige functie, waarbij veel eigen verantwoordelijkheid komt kijken. Naast het organiseren, zorg je ervoor dat alles op locatie tot in de puntjes verzorgd is en denk je na over de kleinste details. In deze functie maak je deel uit van het marketingteam, waarbij je de Marketing Manager ondersteunt. Daarnaast ben je onder andere bezig met:

 

-Het verzorgen en/of coördineren van alle aspecten die horen bij events zoals: programmering, aankleding, catering, bereikbaarheid, technische ondersteuning, vervoer en aanwezig zijn bij het evenement;

-Het opstellen en uitvoeren van draaiboeken en briefings;

-Onderhandelen over kosten en invulling van specifieke diensten;

-Het bewaken van de planning, voortgang, processen en procedures rondom alle events;

-Onderzoeken van de markt met het oog op interessante kansen en mogelijkheden;

-0Bedenken en uitvoeren van diverse promotie- en marketingactiviteiten van de events.

  •  

Wat verwachten we van jou?


-Mbo+ of hbo werk- en denkniveau;

-Ervaring in het organiseren en coördineren van evenementen;

-Je bent een organisatietalent met een commerciële instelling;

-Flexibiliteit en aanpassingsvermogen waardoor je niet uit het veld te slaan bent;

-Je werkt nauwkeurig, houdt alles goed bij en bent proactief;

-Je bent een teamplayer;

-Affiniteit met programma’s als InDesign en Illustrator is een pré.

 

 

Wat kan je van ons verwachten?

Wij bieden een fulltime functie in een dynamisch en professioneel bedrijf, met een salaris dat past bij je verantwoordelijkheden én 30 vakantiedagen. Met deze functie heb je veel zelfstandigheid en met de verschillende evenementen die plaats vinden, is geen dag hetzelfde.

 

Triflex investeert in mensen! Dat merk je aan alles: van de gezellige personeelsfeesten, het persoonlijke vitaliteitsbudget, het competentiemanagement met een opleidingsbudget tot je moderne werkplek in een open kantoorruimte. Je komt terecht in een team van 31 enthousiaste mensen dat goed op elkaar is ingespeeld, hard werkt, maar ook lol heeft onderling en een bedrijf dat mogelijkheden biedt om jezelf verder te ontwikkelen. Samen maken we ons al 40 jaar hard voor tevreden opdrachtgevers en werken we nauw en prettig samen met onze partners, de Triflex verwerkers.

 

Helemaal leuk: ontmoet alvast je toekomstige collega’s en neem een kijkje bij ons achter de schermen op www.werkenbijtriflex.nl. Ook zie je hier bij ‘onze verhalen’ verschillende evenementen die wij al georganiseerd hebben, zoals de MTB clinic en de Triflex Academy dagen.

 

 

Ready, set, solliciteer

Ben jij klaar voor deze uitdaging? We zijn heel benieuwd naar jouw potentiële bijdrage. Niet alleen aan ons werk, maar ook aan het team. Laat het weten in een pakkende sollicitatie. Mail naar Marit ten Broeke via vacature@triflex.nl of bel voor meer informatie: 038 - 4602050Categorieën
Advertenties
Share this on