Onderhoudsmonteur parkeerinstallaties, Regio Midden- en Zuid Nederland

2022-05-13

Wij zijn IP Parking!

Door onze pioniersgeest en onze wil om continu voorop te blijven lopen in nieuwe ontwikkelingen en oplossingen, is IP Parking de meest succesvolle parkeerprofessional op de Nederlandse markt. Vanuit onze vestigingen in Deurne, Zaandam, Antwerpen, New York, Los Angeles en een dealernetwerk geven wij wereldwijd invulling aan alle facetten die met parkeren te maken hebben. Dat doen we met behulp van in eigen huis ontwikkelde state-of-the-art hardware en hoogwaardige software. In onze thuismarkt (Nederland) verzorgen wij de installatie en service zelf.

Om onze nr. 1 positie te behouden zoeken we jou!

 

Wat ga je doen?

Met een volledig ingerichte stationwagen ga je dagelijks op pad en bezoek je onze klanten in voornamelijk het midden en zuiden van Nederland voor het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden aan onze parkeersystemen. Onze systemen zijn zeer innovatief en web-based, dit maakt het onderhoudswerk complex en uitdagend. Geen dag is hetzelfde. Ook bied je collega service monteurs ondersteuning bij het verhelpen van technische issues, zoals het lokaliseren en oplossen van netwerkstoringen.

 

Wat bieden we jou?

Een fulltime job in een leuk team van enthousiaste collega's, die door heel Nederland woonachtig zijn. Omdat je flink wat zakelijke kilometers maakt en bereikbaar moet zijn krijg je natuurlijk een auto, mobiele telefoon en laptop van de zaak. Je krijgt 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen. Indien nodig en gewenst bieden wij opleidingen en interne trainingen. En zeker niet geheel onbelangrijk.....je ontvangt een mooi salaris voor je werk!

 

Wat bieden we extra!

  • Een Personeels Vereniging die met regelmaat leuke uitjes organiseert
  • Lekkere koffie, vers fruit en een hilarische VriMiBo in het IPBARKING café

 

Wat vragen wij van jou?

  • MBO(+) werk- en denkniveau
  • Ervaring in een vergelijkbare functie in de buitendienst
  • Ruime elektrotechnische kennis
  • ICT/netwerk kennis is een sterke pré
  • Je bezoekt graag diverse klanten door heel Nederland
  • Je beschikt over een geldig rijbewijs B

 

Wat wij extra fijn vinden!

  • Je hebt veel affiniteit met techniek en ICT;

 

Waar ga je werken?

Je werkt in een aan jouw toegewezen gebied in Nederland, waarbij wij rekening houden met jouw woonplaats.
Bij voorkeur zoeken we een collega die woonachtig is in één van de onderstaande provincies: Noord-Brabant, Utrecht, Zuid-Holland of Gelderland.

 

Vragen? Neem contact op

Heb je een vraag over deze vacature, neem dan contact op met Nicole Mutsers, bereikbaar op 0492-521 133 of via HR@ipparking.com

Share this on