Commercieel Medewerker Binnendienst

2022-07-07

Vacature Commercieel Medewerker Binnendienst

40 uur  - Zwolle

 

Loop je niet weg voor een technisch advies, is administratie helemaal jouw ding en heb jij commerciële voelsprieten? Hou je daarnaast van uitdaging en van afwisselende taken: dan verzekeren we jou dat geen dag hetzelfde is in deze functie. Kortom: ben je op zoek naar een afwisselende baan in een dynamisch en groeiend bedrijf? Kom dan ons Triflex team versterken als Commercieel Medewerker Binnendienst!

 

Hoe ziet je werkdag eruit?

 

Binnen deze functie is geen dag hetzelfde, want je maakt deel uit van de afdeling techniek maar bent ook verantwoordelijk voor commerciële activiteiten. Je houdt je onder andere bezig met het beoordelen en uitwerken van technische adviezen en met de correcte afhandeling van alle binnengekomen aanvragen. Daarnaast bestaan je taken uit het verzorgen van de uitgaande correspondentie, het versturen van documentatie en de opvolging hiervan, je springt bij als collega’s afwezig zijn en handelt alle monsteraanvragen af. Je helpt ook mee bij de registratie van projecten in ons CRM-systeem. Tenslotte hou je op onze website de systeembeschrijvingen, productbladen en bestekteksten up-to-date.


 
Jouw taken en verantwoordelijkheden

 

- Het opstellen, beoordelen en uitwerken van technische adviezen;

- Up-to-date houden van systeembeschrijvingen, productbladen en bestekteksten;

- Ondersteuning en bijdragen aan de afdeling Techniek;

- Afhandelen binnengekomen aanvragen per mail, via de website of whatsapp;

- Het actief ondersteunen van de afdeling Sales.

 

Wat verwachten wij van jou?

 

Je hebt een afgeronde mbo-opleiding (Bouwkunde is een pré)en kennis van het Microsoft Office-pakket. Je beschikt niet alleen mondeling, maar ook schriftelijk over prima communicatieve vaardigheden. Ervaring in of met de bouw is in jouw voordeel. Je bent een teamplayer, maar zeker niet bang om je eigen verantwoordelijkheid te nemen. Je bent goed in prioriteiten stellen en kunt werken onder druk. Je hecht niet al te veel waarde aan een strakke dagindeling, want door de diversiteit aan taken is geen dag hetzelfde. Tenslotte vinden wij ervaring met het maken van CAD-tekeningen, met Autocad en Fusion en werken binnen een CRM-systeem een pré.

 

Wat kun je van ons verwachten?


Wij bieden verder een actieve en uitdagende fulltime functie in een dynamisch en professioneel bedrijf. Juist door de diversiteit van de marktsegmenten waarbinnen Triflex werkzaam is, is deze functie erg afwisselend én kun je hieraan geheel zelfstandig invulling geven. Triflex investeert in mensen! Dat merk je aan alles: van de gezellige personeelsfeesten, het persoonlijke vitaliteitsbudget, het competentiemanagement met een opleidingsbudget tot je moderne werkplek in een open kantoorruimte.


Een team van 31 enthousiaste mensen dat goed op elkaar is ingespeeld, hard werkt, maar ook lol heeft onderling en een bedrijf dat mogelijkheden biedt om jezelf verder te ontwikkelen. Samen maken we ons al 40 jaar hard voor tevreden opdrachtgevers en werken we nauw en prettig samen met onze partners, de Triflex verwerkers. Helemaal leuk: ontmoet alvast je toekomstige collega’s en neem een kijkje bij ons achter de schermen op www.werkenbijtriflex.nl


Ben jij klaar voor deze uitdaging? We zijn heel benieuwd naar jouw potentiële bijdrage. Niet alleen aan ons werk, maar ook aan het team. Laat het weten in een pakkende sollicitatie. Mail naar Marit ten Broeke via vacature@triflex.nl of bel voor meer informatie: 038 - 460 20 50.Categorieën
Share this on