Management Assistant (32-40 uur per week)

2021-11-18

Als Management Assistant ben je de rechterhand van de Managing Director en werk je nauw samen met HR en het Management Team. Je bent de kameleon van de organisatie en jouw input wordt te pas en te onpas gevraagd én gewaardeerd. Het nemen van initiatief is een absolute must, we zoeken een Assistant die stevig in de schoenen staat en zich uitspreekt voor het bedrijfsbelang.

Een groot deel van je werkzaamheden bestaat uit het informeren van je leidinggevende, het communiceren richting het personeel, het bewaken van deadlines, voorbereiden van meetings, wagenparkbeheer, het ontvangen van gasten, het ondersteunen op facilitair gebied, organiseren van zakelijke events en het optimaliseren van processen, zoals contractmanagement. Uiteraard houd je ook allround alles administratief op orde. 

Wat kun jij van ons verwachten?

  • Een baan bij een succesvolle, groeiende onderneming, waarbij geen dag hetzelfde is;
  • Aandacht voor jou als mens en ruimte voor jouw ideeën;
  • Een informele werksfeer met enthousiaste collega’s;
  • Een moderne kantooromgeving in Zoetermeer met een gezellige “meet & eat”;
  • Een prima salaris en goede arbeidsvoorwaarden;
  • Mogelijkheden tot aanvullende opleidingen en trainingen.

Wat verwachten wij van jou?

  • Een gezonde dosis enthousiasme en een van nature positieve houding;
  • Een afgeronde bachelor studie;
  • Minimaal 2 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden in woord en geschrift (NL, ENG).

Je bent succesvol omdat je accuraat, proactief, kwaliteitsbewust en attent bent. Naast deze persoonlijkheidskenmerken ben je een doorzetter en stop je niet voordat je doel bereikt hebt. Tevens kun je goed hoofd- van bijzaak scheiden en weet je waar je moet doorpakken en wat kan blijven liggen. Jij hebt een uitstekend vermogen om te plannen, organiseren en te structureren waardoor jij op zelfstandige wijze een buitengewone ondersteuning bent voor de Managing Director en is jouw bijdrage voor de algehele organisatie enorm! 

Voel jij je aangesproken en ben jij de Management Assistant die wij zoeken?
Dan horen wij graag van je! Stuur ons je CV en motivatiebrief via hr.parking@scheidt-bachmann.nl en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. 

Onze selectieprocedure bestaat uit een eerste en tweede gesprek en een bijbehorend assessment. 

Indien je vragen hebt, neem gerust contact op met  Laura de Leeuw (HR), via 079-361 00 04. Of kijk op onze website: www.scheidt-bachmann.nl/nl/ of www.scheidt-bachmann.be/nl

Share this on