Customer Support Engineer (franstalig)

2021-11-18

Spreek jij vloeiend Frans en beschik je over technische skills? Ben je geduldig, klantvriendelijk en behulpzaam? Vind je het leuk om je kennis te delen en storingen op te lossen? Heb je ervaring op een Servicedesk en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Voor ons Customer Support Center BLX zijn wij namelijk op zoek naar een

Customer Support Engineer (franstalig)

Wat ga je doen?

Nadat een storingsmelding is doorgezet van de 1e naar de 2e lijn support komt deze bij jou terecht. Je beoordeeld de melding en bespreekt de eerst mogelijke herstelopties met de klant. Indien mogelijk los je de storing zelf op met behulp van remote. Wanneer het niet mogelijk lijkt te zijn om de storing op afstand op te lossen, staan onze Field Service Engineers klaar om naar de klant te gaan. Dit maakt dat je als Customer Support Engineer nauw in contact staat met zowel de klant als met onze Field Service Engineers om hen waar nodig support te bieden.

Wat kun jij van ons verwachten?

  • Een baan bij een succesvolle, groeiende onderneming, welke zich profileert in de volgende marktsegmenten: Gemeenten, Garage exploitanten, Winkelcentra, Hotels, Ziekenhuizen en Vliegvelden.
  • Aandacht voor jou als mens en ruimte voor jouw ideeën
  • Een informele werksfeer met enthousiaste collega’s
  • Een moderne kantooromgeving in Zoetermeer met een gezellige “meet & eat”
  • Een prima salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden
  • Mogelijkheden tot aanvullende opleidingen en trainingen

Wat verwachten wij van jou?

  • Minimaal 2 jaar werkervaring op een Helpdesk/Servicedesk in een technische omgeving;
  • Kennis van POS/BOS systemen en ervaring binnen de  brancheTank/Petrol
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden in woord en geschrift, zowel in het Frans, Nederlands én Engels.
  • Je bent woonachtig in de omgeving van Zoetermeer

Je vindt het leuk om dagelijks en vol enthousiasme in contact te staan met klanten en je collega’s in het veld, om hen vervolgens op vriendelijke en professionele wijze van dienst te zijn. Je bent technisch sterk waardoor het oplossen van een storing jou geen enkele moeite kost. Door jouw technische ervaring voel jij je snel thuis in de wereld van parkeersystemen. Je hebt zowel de Nederlandse, Franse als de Engelse taal buitengewoon onder de knie waardoor je vlot en moeiteloos kunt communiceren met ons gehele (Benelux) klantenbestand.  Daarbij verplaats je je moeiteloos in klantbelevingen en stemt je gesprekstechniek daarop af.

Voel jij je aangesproken en ben jij de Customer Support Engineer die wij zoeken?

Dan horen wij graag van je! Stuur ons je CV en motivatiebrief naar hr.parking@sbps.nl en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Onze selectieprocedure bestaat uit een eerste en tweede gesprek en een bijbehorend assessment. Wil je een dag meelopen op onze support afdeling om te zien of de functie bij je past? Ook dat is mogelijk.

Als je nog vragen hebt, neem gerust contact op met  Laura de Leeuw (Recruiter), via +31 79-361 00 04. Of kijk op onze website: www.scheidt-bachmann.be / www.sb-parkeersystemen.nl 

Share this on