Field Service Engineer - REGIO BELGIË (1 FTE)

2021-11-18

Ben jij een techneut in hart en nieren? Houd je van afwisseling en kom je graag op verschillende plekken? Kun je goed met mensen omgaan en ben je behulpzaam? Ben je op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen binnen de Techniek/ICT? Lees dan verder!

Scheidt & Bachmann is namelijk per direct op zoek naar een

FIELD SERVICE ENGINEER - REGIO BELGIË (1 FTE) 

Als Field Service Engineer ben jij het gezicht van Scheidt & Bachmann en sta je altijd in direct contact met onze klanten. Jij zorgt voor tevreden klanten door storingen aan de parkeersystemen snel en vakkundig te verhelpen, waarmee je bijdraagt aan een optimale klantbeleving. Storingsmeldingen worden ingepland en door jou conform contractuele afspraken met de klant succesvol afgehandeld. Je heb een goed besef dat de klant hierin voorop staat en ontzorgt wenst te worden.

Ook al ben je veel onderweg en werk je voornamelijk zelfstandig, je maakt volwaardig deel uit van een enthousiast serviceteam dat graag kennis met elkaar deelt.

Perfecte match

Je vindt het leuk om dagelijks, zelfstandig en vol enthousiasme op pad te gaan om onze klanten op vriendelijke en professionele wijze van dienst te zijn. Je houdt ervan om bezig te zijn met de techniek in en om  parkeersystemen en wil graag op de hoogte blijven van deze innovatieve materie. De combinatie van hardware en software spreekt jou aan en je wil eigenlijk pas naar huis als de klus geklaard is.

Onze ideale Field Service Engineer

Je houdt ervan om de spreekwoordelijke handen uit mouwen te steken. Door jouw  nauwkeurigheid, kwaliteitsbewustzijn en daadkracht lever je keer op keer perfecte service.  Tevens is door jouw zorgvuldige wijze van administreren ook alles achter de schermen piekfijn in orde. Daarnaast verwachten we dat je beschikt over de volgende karaktereigenschappen/competenties:

Analytisch – gedetailleerd – nauwkeurig – objectief – kritisch – prestatiegericht – wilskrachtig – doelbewust – relatiegericht – betrokken.

Behalve deze ‘soft skills’ vinden we het ook belangrijk dat je beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Je beheerst de Nederlandse taal voldoende, als je daarnaast nog Engels, Duits en/of Frans spreekt heb je een streepje voor!

We gaan ervan uit dat je kennis van en affiniteit met de techniek hebt, Een afgeronde ICT/Technische opleiding  heeft de voorkeur. Het is ook belangrijk dat je beschikt over een VCA-vol certificaat.

Herken je jezelf hier niet 100% in, maar denk je toch dat dit dé job voor jou is? Dan nodigen we je van harte uit om ons te overtuigen waarom juist jij onze nieuwe collega moet worden!

Waarom Scheidt & Bachmann?

  • Een baan bij een internationaal succesvolle, groeiende onderneming met het karakter van een familiebedrijf;
  • Aandacht voor jou als mens en ruimte voor jouw ideeën;
  • Een zelfstandige baan in de techniek, vol vrijheid en verantwoordelijkheid
  • Uitgebreid opleidingstraject, onder andere op ons hoofdkantoor in Duitsland
  • Mogelijkheden tot aanvullende trainingen
  • Een informele werksfeer met enthousiaste collega’s
  • Auto, laptop en telefoon van de zaak
  • Een passend salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden

Ben jij de Field Service Engineer die wij zoeken? Laat het ons weten! Stuur je CV en motivatiebrief naar hr.parking@scheidt-bachmann.nl en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Onze selectieprocedure bestaat uit een eerste en tweede gesprek en een bijbehorend assessment.

Als je nog vragen hebt, neem gerust contact op met  Laura de Vries (HR), via 079-361 00 04. Of kijk op onze website: https://www.scheidt-bachmann.nl/nl/ of https://www.scheidt-bachmann.be/nl  

Categorieën
Share this on