(Senior) Accountmanager

2021-11-18

Ga jij altijd voor de win en voel je feilloos aan wat de klant wil? Weet je mensen met jouw charismatische uitstraling en presentatie skills eindeloos te boeien? Weet jij anderen moeiteloos te overtuigen en prefereer je kwaliteit boven kwantiteit?  Ga jij recht op je doel af en heb jij voor elk probleem de oplossing? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Scheidt & Bachmann is namelijk per direct op zoek naar een

(SENIOR) ACCOUNTMANAGER

Als Senior Accountmanager ben jij een van onze visitekaartjes, een graag geziene gast van onze bestaande relaties en een welkome verschijning bij nieuwe connecties. Op de Sales afdeling van Scheidt & Bachmann draait het niet alleen maar om verkopen, hoewel je dat natuurlijk uitermate goed moet kunnen. Wat wij als familiebedrijf nastreven, is het aangaan en koesteren van langdurige klantrelaties/partnerships. Onze parkeeroplossingen zijn uiterst complex en er is geen standaard: iedere klant heeft andere wensen en vereist dus maatwerk.

We zoeken dan ook naar iemand met aantoonbaar succesvolle ervaring die toe is aan een nieuwe uitdaging.

Onze ideale Accountmanager

Om ons team compleet te maken zijn we op zoek naar een collega die zijn energie haalt uit het closen van deals en het aangaan van uitdagingen. Een collega die zijn weg weet te vinden binnen de parkeerwereld en ons bestaande klantenbestand weet uit te breiden.

Samen met je collega Accountmanagers en het Sales Support team is het jullie doel klanten te voorzien in excellente mobiliteitsoplossingen. Met een commerciële insteek en jouw affiniteit met techniek ben jij snel thuis in onze dienstverlening. Je bent creatief en resultaatgericht en weet daardoor winnende offertes uit te brengen. Het betreft een veelzijdige baan binnen een technische omgeving waarbij je klanten aan je bindt door het persoonlijke contact in combinatie met een uitstekend advies.

Kenmerkende eigenschappen voor de perfecte Accountmanager zijn:

Dynamisch – overtuigend – expressief - enthousiast – Prestatiegericht – Wilskrachtig – Doelbewust – Vastberaden – Relatiegericht – Betrokken.

Behalve deze ‘soft skills’ vinden we het belangrijk dat je beschikt over uitstekende communicatieve (mondelinge en schriftelijke) vaardigheden. Je beheerst de Nederlandse taal volkomen, als je daarnaast nog Engels, Duits en/of Frans spreekt heb je een streepje voor!

Voor deze functie is het prettig als je kennis van en affiniteit met de techniek hebt, belangrijker is dat je beschikt over minimaal 3 jaar bewezen succesvolle ervaring in een soortgelijke functie. Een kandidaat met een afgeronde HBO/WO opleidingheeft de voorkeur.

Herken je jezelf hier niet 100% in, maar denk je toch dat dit dé job voor jou is? Dan nodigen we je van harte uit om ons te overtuigen waarom juist jij onze nieuwe collega moet worden!

Waarom Scheidt & Bachmann?

  • Een baan bij een internationaal succesvolle, groeiende onderneming met het karakter van een familiebedrijf;
  • Aandacht voor jou als mens en ruimte voor jouw ideeën;
  • Een zelfstandige baan in de techniek, vol vrijheid en verantwoordelijkheid;
  • Uitgebreid opleidingstraject, onder andere op ons hoofdkantoor in Duitsland;
  • Mogelijkheden tot aanvullende trainingen;
  • Een informele werksfeer met enthousiaste collega’s ;
  • Auto, laptop en telefoon van de zaak;
  • Een passend salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden

Ben jij de Senior Account Manager die wij zoeken? Laat het ons weten! Stuur je CV en motivatiebrief naar hr.parking@scheidt-bachmann.nl en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Onze selectieprocedure bestaat uit een eerste en tweede gesprek en een bijbehorend assessment.

Als je nog vragen hebt, neem gerust contact op met  Laura de Vries (HR), via 079-361 00 04. Of kijk op onze website: https://www.scheidt-bachmann.nl/nl/ of https://www.scheidt-bachmann.be/nl 

Categorieën
Share this on