Voorman Beton-, vloer- en daktechniek

2021-10-12

Vanwege uitbreiding van ons team, zijn wij op zoek naar enthousiaste fulltime Voormannen Beton-, vloer- en daktechniek.

Functie
Geen dag is hetzelfde als je verantwoordelijk bent als voorman beton-, vloer en daktechniek bij BetonRestore om een project in goede banen te leiden. Je coördineert alle werkzaamheden op de bouwplaats en stuurt hierbij de (leerling) vakmannen en onderaanemers aan. Samen met jouw team zorg je ervoor dat het echte werk ook werkelijk gedaan wordt. Je bewaakt de planning en het afroepen van materiaal. Je bent een spil in het web en als aanspreekpunt voor zowel intern als externe partijen ben je communicatief ingesteld.

Als jij jezelf hierin herkent:
De persoon die wij zoeken heeft MBO werk-en denkniveau en bij voorkeur minimaal vijf jaar relevante ervaring in beton-, vloer- en daktechniek.

Ben jij als ervaren beton-, vloer- en daktechniek specialist klaar voor de volgende stap ? weet jij goed een team te enthousiasmeren ? Wij zijn namelijk op zoek naar een collega die ervaring heeft in een coördinerende / leidinggevende rol en die in staat is om collega’s te motiveren en te begeleiden in de dagelijkse werkzaamheden. Je bent accuraat en daadkrachtig en samenwerken staat ook bij jou voorop! Ervaring met PMMA (Triflex), betonherstel, coatingen etc. is een pre.

Hebben wij dit te bieden:

  • Een gezellig en gemotiveerd team;
  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • 25 vakantiedagen en 20 atv-dagen;
  • Een pensioenregeling;
  • Opleidingsmogelijkheden;
  • Borrels en bedrijfsuitjes en nog veel meer!

Kennismaken?
Ben je nieuwsgierig naar ons? Wij zijn zeker nieuwsgierig naar jou! Is deze functie en dit profiel jou op het lijf geschreven? Stuur dan je cv naar werken@betonrestore.nl of bel naar 0682959956.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Share this on