(Junior) Calculator

2021-10-12

Wat ga je doen?
In deze veelzijdige en afwisselende functie is geen dag hetzelfde! Je bent verantwoordelijk voor de inventarisatie en uitvoering van geautomatiseerde calculaties, het opstellen van offertes en de projectvoorbereiding voortvloeiende uit nieuwe opdrachten. Daarom is het essentieel dat je goed op de hoogte bent van bestaande technieken en prijsstellingen. Je werkt mee aan uitdagende projecten doordat je nauw betrokken bent bij de voorbereidende werkzaamheden. Daarnaast blijf je gedurende de uitvoering van de projecten betrokken en lever je een belangrijke bijdrage door het opstellen van meer- en minderwerk en nacalculaties.

Herken jij jezelf hierin?
De persoon die wij zoeken heeft een mbo+ werk- en denkniveau, met een technische opleiding als achtergrond, en minimaal drie jaar relevante aantoonbare werkervaring. Affiniteit met de bouw is een pre. Een enthousiaste, leergierige en gedreven werkhouding des te meer.

Je hebt uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden en een sterk verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent accuraat, daadkrachtig en samenwerken staat ook bij jou voorop!


Wat hebben wij te bieden?

  • Een gezellig en gemotiveerd team
  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
  • 25 vakantiedagen en 5 atv-dagen
  • Opleidings- en doorgroeimogelijkheden
  • Zomerbarbecue, kerstborrel, bedrijfsuitjes en nog veel meer


Word jij onze nieuwe collega?
Is bovenstaande functie jou op het lijf geschreven en ben jij nieuwsgierig naar onze organisatie? Schroom dan niet en stuur jouw cv op naar werken@betonrestore.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Share this on