Sales Engineer

2020-07-30
SCHMIT PARKING SOLUTIONS
Schmit Parking Solutions B.V. is een Nederlands technologiebedrijf met ruim 30 jaar ervaring op het gebied van parkeren. Schmit heeft ParkXS ontwikkeld, een slimme parkeeroplossing voor toegangscontrole van voertuigen in de woon- en werkomgeving en heeft de afgelopen jaren in Nederland ruim 1000 parkeerlocaties voorzien van een passend parkeersysteem. Onze focus ligt op de verkoop van slimme parkeeroplossingen, slagbomen, speedgates en garagedeuren.

WERKZAAMHEDEN
Als sales engineer ben je verantwoordelijk voor het verkrijgen van opdrachten bij onze klanten. Je doet opnames, stelt calculaties op en brengt offertes uit. Bij het sluiten van de order ben je verantwoordelijk voor de verkoopvoorwaarden. Daarnaast bied je (technische) ondersteuning aan de overige sales teamleden en ben je nauw betrokken bij het uitwerken van aanbestedingen.

Naast de werkzaamheden op kantoor, bezoek je regelmatig projectlocaties. Je beschikt over een auto van de zaak, bent regelmatig op pad en staat in direct contact met onze klanten. Je ziet kansen in de markt, bent resultaat- en klantgericht. Je maakt onderdeel uit van een enthousiast en jong salesteam, dat gezamenlijk verantwoordelijk is voor de verkoopresultaten.

JIJ HEBT:
Een afgeronde MBO/HBO opleiding bij voorkeur richting elektrotechniek;
Kennis van netwerk- en automatiseringstechnieken;
In het bezit van rijbewijs B;
Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
Een enthousiaste commerciële instelling en je bent een teamplayer.
JIJ BENT:
Resultaat- en klantgericht;
Accuraat;
Communicatief vaardig;
Technisch onderlegd;
Woonachtig in de omgeving Zoetermeer (pré).
WIJ BIEDEN:
Een bij de functie passend salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden;
Een afwisselende, zelfstandige en verantwoordelijke baan;
Een auto, laptop en telefoon van de zaak;
Werken bij een succesvolle en snel groeiende onderneming.
INTERESSE IN DEZE VACATURE?
Graag zien we jouw reactie tegemoet! Je CV en motivatie kun je sturen naar administratie@schmit.nl onder vermelding van vacaturenummer 202003. Voor vragen kun je contact opnemen met Victoria Grevelink, afdeling HR. Tel +316 1252 2769.
Share this on