Full-stack developer (senior)

2020-03-06
Wat ga je doen?
Als Senior Full Stack Developer ben je een gewaardeerd lid van het R&D-team, het hart van onze organisatie. Wij maken het leven van zakelijke partners, leveranciers en eindgebruikers leuker en makkelijker door een innovatief parkeerplatform te bieden. De softwareoplossingen die je vandaag ontwikkelt en implementeert, worden morgen door meer dan duizend stakeholders ingezet. Zo draag je meteen je steentje bij!

Je gaat onze bestaande parkeer applicatie onderhouden en nieuwe features toevoegen. Je ondersteunt de front-end developer bij het ontwikkelen van een modern, responsive design. Je past hierbij de nieuwste technieken toe; je speelt een vooraanstaande rol in de keuze hiervan.

Agile werken staat bij ons centraal en tijdens Kanban-sessies werken we toe naar verdere optimalisatie van ons platform en werk je tevens aan je persoonlijke ontwikkeling.


Kort samengevat
- Het onderhouden en uitbreiden van onze huidige parkeerapplicatie.
- Het ontwikkelen van REST API's.
- Het ontwikkelen van een nieuw Web Front-End applicatie, gebruik makend van Angular en TypeScript.


Wat bieden we jou?
Een fulltime job in een leuk team van enthousiaste en gedreven collega's. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen? Wij bieden diverse opleidingen en (interne) trainingen. De CAO Metaal & Techniek is van toepassing en je krijgt 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen. En zeker niet geheel onbelangrijk... je ontvangt een mooi salaris voor je werk en er zijn volop doorgroeimogelijkheden!


Wat vragen wij van jou?
- Minimaal 5 jaar ervaring in het ontwikkelen van applicaties, met de volgende technieken: .Net - Core/Platform, SQL Server, C#, REST / WCF
- Minimaal 3 jaar ervaring in het ontwikkelen van webapplicatie, met de volgende technieken: - - - JavaScript, Typescript, HTML5 and CSS.
- Het is een pré om kennis te hebben van Angular, Security, schaalbare en real time applicaties.
- Toe kunnen passen van actuele standaarden t.b.v. responsive webdesign en web performance optimalisatie technieken.
- Zelfstandige werkhouding, maar ook een teamplayer.
- Een goede beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal in woord en geschrift.
- HBO (+)/ WO werk- en denkniveau.


Wat wij extra fijn vinden!
- Je hebt ervaring met Agile, samenwerken in teamverband
- Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en bent stressbestendig


Waar ga je werken?
De afdeling R&D is gevestigd in Zaandam.


Vragen? Neem contact op
Heb je een vraag over deze vacature, neem dan contact op met Nicole Mutsers, bereikbaar op 0492-521 133 of via de informatieknop.


Want to join the winning team?
Als je zo ver hebt gescrold ben je waarschijnlijk geïnteresseerd. Dus waar wacht je op? Reageer snel op deze vacature via:

www.ipparking.nl/werken-bij
Share this on