Parking Golf Open 2024

05 Jun 2024

Donderdag 30 mei was het zover: de Parking Golf Open 2024 (PGO).

Een gezellig en sportief relatie-evenement voor de parkeerbranche. Net als de voorgaande editie is Triflex premium sponsor van PGO en vanzelfsprekend aanwezig tijdens deze sportieve relatie dag. Parking Golf Open is sinds 2010 het grootste golfevenement voor de parkeerbranche. Hier ontmoeten ontwikkelaars, architecten, bouwers, beheerders, beleggers, gemeenten, uitvoerders en leveranciers elkaar in een persoonlijke, ontspannen setting. Deze dag is niet alleen sportief; het is ook ideaal om banden met bestaande relaties te versterken en nieuwe contacten te leggen. We blikken terug op een leuke dag!

Voor elke parkeervloer de juiste bescherming

Of het nu gaat om het creëren van een veilige uitstraling of een logische routing, met de esthetische en functionele oplossingen van Triflex krijgt iedere parkeergarage een eigen identiteit. Een goede afdichting en bescherming van de ondergrond is een vanzelfsprekendheid. Met de systemen van Triflex worden lekkages in parkeerdekken voorkomen doordat details en grote oppervakken naadloos en waterdicht worden afgewerkt. Een perfect afgedicht parkeerdek dat ook nog eens beschermd wordt tegen weersinvloeden, vuil, brandstoffen en slijtage.

Benieuwd naar de parkeermogelijkheden, advies op maat of meer informatie? Neem vrijblijvend contact op via +31 (0) 38 460 20 50, mail naar info@triflex.nl of vul het contactformulier. We helpen u graag verder.

 

Categorieën
Advertenties
Share this on