Succesvolle ISO27001 audit voor Monit Data

05 Mar 2024



Monit Data heeft de jaarlijkse ISO27001 audit succesvol afgerond. De audit werd afgerond zonder commentaren van de externe auditor. Hieruit blijkt de effectieve implementatie van het compliance programma van Monit.

 

De moderne ‘connected world’ biedt publieke en particuliere exploitanten de potentiële voordelen van data gedreven inzichten. De oplossingen van Monit Data maken deze heldere inzichten makkelijk toegankelijk. Waardevolle informatie zoals bezetting, inkomsten en EV-laadinformatie voor zowel straatparkeren als garages zijn opgenomen in onze dashboards. Deze inzichten helpen exploitanten met parkeerbeleid, en financieel en operationeel beheer.

 

Om deze inzichten te creëren transformeert en verrijkt Monit Data ruwe data van onze partners tot deze waardevolle informatie. Dat deze data veilig verwerkt worst is uiteraard essentieel voor onze partners en onze bedrijfsvoering. Daarom heeft Monit Data een uitgebreid compliance programma geïmplementeerd. Dit programma omvat ook de internationaal erkende ISO27001-certificering. Met deze certificering zijn onze klanten, partners, leveranciers of medewerkers ervan verzekerd dat gevoelige zakelijke en persoonlijke informatie veilig wordt behandeld.

 

Monit Data heeft onlangs met succes de jaarlijkse audit afgerond, zoals vereist volgens de ISO27001-certificering. Deze audit is uitgevoerd door de onafhankelijke externe partij TÜV Rheinland Europe, waarbij Monit werd bijgestaan ​​door Conformiso. Ons team was tevreden en trots dat er in dit intensieve traject geen opmerkingen van de auditor waren.

 

Lees via deze link meer over het compliance programma van Monit Data en de eerder behaalde ISO27001-certificering.

Categorieën
Thema's
Advertenties
Share this on