‘Waardeer ‘t, repareer ‘t’

31 Jan 2024

‘Waardeer ‘t, repareer t’, dit is het motto van het BetonOnderhoudsPlatform (BOP)

Is beton duurzaam? Is beton groen? Het antwoord is duidelijk: absoluut! Met de inzet van de juiste kennis op het juiste moment kunnen ‘oude’ betonconstructies een nieuw leven krijgen. Goed onderhoud en hoogwaardige reparatie zijn daarbij van belang.

Hoe langer een constructie op een kwalitatief topniveau kan worden gehouden, hoe minder nieuw beton er geproduceerd moet worden. Dit is iets wat iedereen wil, maar niet iedereen heeft de kennis in huis om dit doel te realiseren. Als lid van BOP is het belangrijk om deze kennis te delen.

Wat is het BOP?
In het Beton Onderhouds Platform werken vier brancheverenigingen samen. Zij hebben een missie: samen de beste zijn op het gebied van betonreparatie en de markt daarvan laten profiteren. Ze hebben alle relevante kennis in huis én wil deze graag delen om anderen ook te infomeren en inspireren.

Daarom organiseren zij op donderdag middag 21 maart de Noordelijke Beton ReparatieMiddag (NBRM) in het Rijks monumentale pand Narline, in Zuidwolde.

Hoe ziet deze middag eruit?
In het eerste deel van het lezingenprogramma nemen de vier brancheorganisaties achter BOP u mee in haar aanpak voor het verlengen van de levensduur van beton. Dit eerste deel wordt afgesloten met een lezing van één van hun ketenpartners.

In het tweede deel van het programma gaan ze in op het thema ‘Constructieve Veiligheid & Gegarandeerde kwaliteit’.

Vindt u het leuk de NBRM mee te maken en samen met vakgenoten en experts na te denken over beton van gisteren voor morgen? We kijken ernaar uit om u daar te spreken!

Aanmelden kan via https://www.betononderhoudsplatform.nl/nieuws/noordelijke-betonreparatiemiddag-nbrm-op-21-maart


Categorieën
Advertenties
Share this on