Introductie van QR-codebetalingen voor het KEYTOP Ticketless Parking Management System

14 Nov 2023

We zijn verheugd om de lancering aan te kondigen van onze nieuwe QR-codebetalingsfunctie voor ons ticketloze parkeersysteem. Onze oplossing voor parkeerbeheer biedt al een naadloze en gemakkelijke ervaring voor chauffeurs, en nu met de toevoeging van QR-codebetalingen tillen we de klantervaring naar een hoger niveau.

Dit is hoe het werkt:
Stap 1: Scannen Wanneer u onze parkeerplaats oprijdt, ziet u een QR-code op een bord of een scherm. Het enige dat u hoeft te doen, is voordat u de parkeerplaats verlaat, scan het met de camera van uw telefoon of een QR-codelezer-app. U hoeft geen app van derden te downloaden of u ergens voor te registreren. Gewoon scannen en gaan.


Stap 2: Betalen Na het scannen van de QR-code opent je telefoon automatisch een mobiele betaalpagina. U hoeft alleen uw kenteken in te voeren en dan wordt uw parkeertarief weergegeven. U kunt kiezen uit verschillende betalingsmogelijkheden, zoals Apple Pay, Google Pay, creditcard, etc. Tik vervolgens op "Start Betalingen" en bevestig uw betaling.



Stap 3: Ga Zodra u heeft betaald, bent u vrij om de parkeerplaats binnen 15 minuten na betaling te verlaten. U hoeft geen extra actie te ondernemen of een betalingsbewijs te tonen. Ons systeem herkent uw kenteken en opent de poort automatisch voor u.

Onze functie voor betalingen met QR-codes biedt verschillende voordelen:
1 -Gemak: Met QR-codebetalingen hoeft u geen contant geld of kaarten bij u te hebben, het is een snelle en gemakkelijke manier om voor uw parkeerplaats te betalen.
2 - Contactloos: In de wereld van vandaag worden contactloze betalingen steeds belangrijker. Onze QR-codebetalingsfunctie biedt een veilige manier om te betalen zonder oppervlakken aan te raken.
3 - Gebruiksvriendelijk: Onze functie voor QR-codebetalingen is eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken. U hoeft geen apps te downloaden of u ergens voor te registreren. Gewoon scannen en gaan.
Bij ons bedrijf zetten we ons in om onze klanten de beste oplossing voor parkeerbeheer te bieden. Onze nieuwe QR-codebetalingsfunctie is slechts één voorbeeld van hoe we onze diensten voortdurend innoveren en verbeteren. We hopen dat onze klanten zullen genieten van het extra gemak en de veiligheid die QR-codebetalingen bieden.

Categorieën
Advertenties
Share this on