Introductie Parkeerdata 2.0 - nog betere inzichten voor je parkeerbeheer.

25 Sep 2023
Parkeerdata 2.0 voor de Parkeermonitor van Monit Data
Monit Data introduceert Parkeerdata 2.0

De Parkeermonitor van Monit Data gebruikt nu Parkeerdata 2.0! Met Parkeerdata 2.0 krijg je geheel vernieuwde dashboards. Daarnaast brengt Parkeerdata 2.0 nieuwe functionaliteiten zoals scanauto parkeerdrukte metingen en EV-laden beheer naar de Parkeermonitor.

De Parkeermonitor data analyse dienst van Monit Data is al vele jaren in gebruik bij vele publieke en private exploitanten van parkeerfaciliteiten. Met inzet van de Parkeermonitor kunnen deze gebruikers automatisch alle data gegenereerd door hun parkeersystemen verzamelen en analyseren. De configureerbare dashboards geven vervolgens de gewenste inzichten om beleid, financiële besturing en operationeel beheer vorm te geven. De Parkeermonitor is een ‘cloud’ dienst en door gebruikers eenvoudig te benaderen via www.parkeerdata.nl.

Parkeerdata 2.0

De Parkeermonitor was hiermee een van de eerste diensten om binnen parkeerbeheer zo eenvoudig versnipperde data om te zetten in waardevolle en relevante informatie. Om onze klanten voor te laten blijven lopen in het gebruik van parkeerdata is Monit Data trots om nu Parkeerdata 2.0 te introduceren!

Vernieuwde dashboards

Met Parkeerdata 2.0 krijgt de Parkeermonitor nog krachtigere dashboards. Met nog duidelijkere weergaves, en nog meer mogelijkheden voor filters en analyses zodat jij de gewenste inzichten krijgt die je nodig hebt. Maak zo nog makkelijker datagedreven beslissingen. Voor zowel beleidsmakersparkeermanagers en beheerders.


Nieuwe functionaliteiten

Met Parkeerdata 2.0 zijn er ook diverse nieuwe functionaliteiten in de Parkeermonitor geïntroduceerd.

Parkeerdrukte meting met de scanauto

In veel steden rijdt er al een scanauto rond voor een efficiënte handhaving. Maar de data gegenereerd door deze scanauto kan voor meer doelen gebruikt worden. Monit Data ontwikkelde een algoritme om met deze data automatische analyses van de parkeerbezetting te maken. Vervang handmatige tellingen met een nauwkeurige, betrouwbare, reguliere en kosteneffectieve analyse door je scanauto. Neem de juiste maatregelen, en zie meteen het effect, om het gebruik van je parkeerruimte te optimaliseren.

EV Laadpalen

Met de snelle elektrificatie van ons wagenpark zijn EV laadpalen een groeiend onderdeel van de mobiliteits infrastructuur geworden. Parkeerdata 2.0 zorgt ervoor dat de EV laadpalen een integraal deel van je parkeerbeheer worden. Met een kaartweergave heb je meteen een helder overzicht van al je laadpalen zijn, en zie je de belangrijkste kenmerken zoals druk bezette palen. En zoom in op een paal or deelgebied, en krijg duidelijke inzichten in bezetting, laadsessies en laadprofielen.

Meer informatie

Wil je meer weten over Parkeerdata 2.0 en de vernieuwde Parkeermonitor? Neem dan even contact met ons op! Ook verwelkomen we je graag bij onze Stand 4.5.18 op de Vakbeurs Openbare Ruimte op 27-28 september 2023.

Categorieën
Thema's
Advertenties
Share this on