Triflex is weer premium Sponsor van het Parking Golf Open!

03 Feb 2023

 Op 1 juni 2023 is het zover: de Parking Golf Open 2023 (PGO)! Een gezellig en sportief relatie-evenement voor de parkeerbranche. Net als de voorgaande editie is Triflex premium weer sponsor van PGO en vanzelfsprekend aanwezig tijdens deze sportieve relatie dag.

 

Parking Golf Open is sinds 2010 het grootste golfevenement voor de parkeerbranche. Hier ontmoeten ontwikkelaars, architecten, bouwers, beheerders, beleggers, gemeenten, uitvoerders en leveranciers elkaar in een persoonlijke, ontspannen setting. Deze dag is niet alleen sportief; het is ook ideaal om banden met bestaande relaties te versterken en nieuwe contacten te leggen. Wij hebben er zin in! Zien we u daar?

 

Meld u hier aan.


Voor elke parkeervloer de juiste bescherming

Of het nu gaat om het creëren van een veilige uitstraling of een logische routing, met de esthetische en functionele oplossingen van Triflex krijgt iedere parkeergarage een eigen identiteit. Een goede afdichting en bescherming van de ondergrond is een vanzelfsprekendheid. Met de systemen van Triflex worden lekkages in parkeerdekken voorkomen doordat details en grote oppervakken naadloos en waterdicht worden afgewerkt. Een perfect afgedicht parkeerdek dat ook nog eens beschermd wordt tegen weersinvloeden, vuil, brandstoffen en slijtage. 

 

 

Benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u een andere vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)38 460 20 50, het contactformulier of mail naar info@triflex.nl. We helpen u graag verder.


Categorieën
Advertenties
Share this on