BetonRestore BV viert 30-jarig jubileum

17 May 2022

Dit jaar viert BetonRestore haar 30-jarige jubileum. In 1992 is het bedrijf opgestart onder de vlag van Consolidated Nederland onder de naam Divisie Betonbescherming. Sinds 1993 is het een zelfstandige organisatie onder de naam BetonRestore bv. Het bedrijf is gestart in Ameide en is na een aantal verhuizingen gevestigd in Gorinchem.

“Ondanks de naam doet vermoeden, heeft het bedrijf zich nooit helemaal gericht op het repareren van beton”, vertelt Raymond Verhagen, Algemeen Directeur van BetonRestore. “Wel op het waterdicht maken van bijzondere constructies zoals galerijen, loopdekken en parkeerdaken. Beton en betonreparatie was daarbij wel altijd een terugkerend item. Niet alleen als ondergrond, maar ook als draagconstructie.

BetonRestore is een solide bedrijf dat kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. We hechten veel waarde aan de bestaande langdurige relaties die we hebben opgebouwd met onze opdrachtgevers en partners. Dit alles kan uiteraard niet gerealiseerd worden zonder ons team. Zij doen hun werk dag in dag uit met veel plezier. Ik ben dan ook trots op het mooie bedrijf wat er nu staat en dat klaar is voor de toekomst.”


Categorieën
Share this on