Geïsoleerde parkeerdaken

21 Jan 2021

Bij parkeren op het dak boven leefruimtes worden hoge eisen gesteld aan de zekerheid van een afdichtingssysteem. Vooral om lekkage naar onderliggende ruimtes te voorkomen. Daarnaast is het door de frequente belasting van voertuigen boven die leefruimten noodzakelijk dat het berijdbare oppervlak wordt voorzien van een duurzame afdichting.

 

Een parkeerdak moet als onderdeel van de gebouwschil goed geïsoleerd zijn. Niet alleen vanwege het weglekken van warmte, maar ook omdat een parkeerdak vaak gebouwd wordt boven leefruimtes. Een goede afdichting is bovendien vereist om het doorlekken van water en bijvoorbeeld diesel of koelvloeistoffen te voorkomen. Triflex heeft een totaalconcept voor het afdichten van parkeerdaken. Naast een berijdbare afdichting van het oppervlak, wordt in de totale opbouw eveneens isolatie en een drukverdeellaag aangebracht. Deze isolatie voldoet aan de gestelde energie-eisen.

 

De Triflex-systemen worden perfect afgewerkt en zorgen voor een representatief parkeerdak en hellingbaan met een lange levensduur. De systemen zijn naadloos en volledig waterdicht. Door de keuze uit diverse structuurmogelijkheden en kleurvariaties combineert u een veilige en een informatieve afwerking op uw parkeervloer.

Benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u een andere vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)38 460 20 50 of mail naar info@triflex.nl. We helpen u graag verder.

Categorieën
Advertenties
Share this on