John Bindels - partner bij Dekfordt

22 Apr 2020

Via LinkedIn en vastgoed gerelateerde media heeft u reeds kennis kunnen nemen dat John Bindels vanaf 1 april deel uitmaakt van het Dekfordt-Team. Middels deze mail informeren wij u graag over John zijn actieve loopbaan bij Q-Park en zijn nieuwe rol bij Dekfordt.

Na bijna 12 jaar actief geweest te zijn voor Q-Park, waar John met name heeft bijgedragen aan de groei van de parkeerlocatieportefeuille, wordt hij nu partner bij Dekfordt. 

John wordt medeverantwoordelijk voor de gehele verwervings- en nieuwbouwtrajecten van parkeervastgoed met daarbij het juiste exploitatieadvies voor de beleggingsfondsen.

Verwerven van parkeervastgoed kent vele verschillende aspecten. Solide, gedegen en met respect voor relatie zijn de afgelopen jaren vele vastgoedtransacties voor investeerders en exploitanten succesvol afgerond door Dekfordt. Met plezier bouwen Matthieu en Jort voortaan samen met John de trackrecord verder uit met nog meer rendabele proposities voor beleggingsfondsen. John heeft de afgelopen jaren veel expertise opgebouwd; in zowel nieuwbouwtrajecten als bestaande parkeerfaciliteiten; in zowel exclusieve verwerving, onderhandse aanbestedingen als openbare tendertrajecten; in zowel openbare parkeergarages als stallingslocaties; in binnensteden, op mobiliteitsknooppunten maar ook in de periferie. Niets in de parkeerbranche is John vreemd. 

Dekfordt initieert parkeervastgoed beleggingen met een solide rendement en biedt expertise op het gebied van aankoop, nieuwbouw, renovatie, financiering en beheer van parkeergarages. Naast de eigen parkeerfondsen wordt in samenwerking met Holland Immo Group in Nederland en met E&G Parking Fund Europe op Europese schaal parkeergarages ontwikkeld en gekocht. 
Met onze parkeerconcepten bieden wij kwalitatieve en kostenefficiënte totaaloplossingen voor parkeervoorzieningen bij o.a. gemeentes, ziekenhuizen, banken, campussen en binnenstedelijke locaties.

Onderstaand staan John zijn nieuwe gegevens bij Dekfordt en mocht u verder interesse hebben in onze activiteiten op het gebied van parkeerbeleggingen kunt u ook mailen naar info@dekfordt.nl. of contact met ons opnemen.

Categorieën
Advertenties
Share this on