U hoort toch ook bij de professionals van de parkeerindustrie?

20 Jan 2018

ParkeerProfiel helpt initiatiefnemers en opdrachtgevers bij het vinden van de juiste marktpartijen bij vraagstukken over parkeren. Zowel online als in het jaarmagazine. Zorg dat ook u gevonden wordt!

De wereld van parkeren is er tegenwoordig een van App’s, van registratie van persoons- en kentekengegevens, van allerlei betaalmogelijkheden, maar is ook sterk verbonden met vastgoed, onderhoud en exploitatie-beheersaspecten. Van woning- tot utiliteitsbouw, van winkelcentrum tot mobiliteitsvraagstuk, zowel on-street als off-street. De kwaliteit van de geboden oplossing rondom parkeren is de sleutel tot het succes van de faciliteit en de directe omgeving. Hierbij spelen vele marktpartijen een rol van betekenis, waaronder ook uw organisatie!

160+ bedrijven uit de parkeerbranche ervaren al jaren onze meerwaarde.
Naast de vermelding op ParkeerProfiel bieden wij u een uitgebreid netwerk om kennis op te doen of te delen en om de binding tussen mensen op te bouwen en te behouden. Immers, zaken doe je met mensen, mensen uit het vak die u ontmoet op onze Parkeer Kennis Events en relatie evenementen. Al deze ondernemingen publiceren tevens hun nieuws direct in onze digitale ParkingInfo-Zine (www.pi-zine.biz). Hier mag uw nieuws toch niet ontbreken?

Laat deze kans niet lopen!
Momenteel wordt hard gewerkt om de derde editie Van het ParkeerProfiel Jaarmagazine begin maart weer gereed te hebben. Alle bij PNNL aangesloten bedrijven staan in deze wie-is-wie-gids voor de parkeerbranche. En uw organisatie?
Laat deze kans niet lopen en sluit ook aan voor slechts € 414,15,- tot eind 2018. Informatie en inschrijven vindt u op www.pnnl.nl.



Een persoonlijke toelichting gewenst? Wij zijn bereikbaar op 06-52077935 of stuur een mail aan info@pnnl.nl

Advertenties
Share this on