Park Point wordt importeur van TISO Roadblockers

25 Sep 2017

Park Point Benelux B.V. wordt importeur van TISO Roadblockers!

Tiso Group is een groep van bedrijven, waarvan het hoofdkantoor in Kiev is gevestigd, welke gespecialiseerd zijn in de fabricage van tourniquettes, roadblockers en brandwerende deuren. Tiso is al een groot aantal jaren actief in de wereld van de tourniquettes, heeft klanten in meer dan 40 landen, en was op zoek naar een betrouwbare partner in de Benelux voor de verkoop van haar roadblockers en inzinkbare palen. Die hebben zij in ons gevonden. Door onze snelle groei, specifieke technische kennis en worteling van de "nieuwe" economie in ons DNA, heeft TISO ons geselecteerd om haar importeur voor de Nederlandse en Belgische markt te worden.                        

De markt in de Benelux voor roadblockers en inzinkbare palen

De markt in de Benelux voor hydraulisch inzinkbare palen en roadblockers wordt gedomineerd door een aantal grote italiaanse merken, en lokale spelers. Tiso heeft, mede door haar locatie in de Ukraine, zeer veel ervaring in het ontwikkelen en bouwen van hydraulisch inzinkbare palen, anti-ram of anti-terreur palen en roadblockers. Het is geen geheim dat door de geopolitieke spanningen in het oosten van de Ukraine, en eigenlijk heel zuid oost Europa, de vraag naar (anti-terreur) roadblockers en inzinkbare palen hoog is. Zeg nou zelf, heeft u liever een leverancier die in de praktijk heeft kunnen testen of haar anti-terreur palen of roadblockers werken, of heeft u liever een leverancier die nog nooit daadwerkelijk met terreur te maken heeft gehad?

Ukraïne, daar komen toch alleen maar importbruiden vandaan?

Daar vergist u zich in. Het westen van de Ukraine is zeer Europees georiënteerd, en heeft een zeer rijke productie industrie. Ze is bekend met de handelswijze van haar West Europese klanten. Er wordt geproduceerd volgens Europese kwaliteitsstandaarden en normeringen. Dit echter tegen een zeer concurrerende prijs. Alle inzinkbare palen en roadblockers hebben een CE certificering. De anti-terreur palen en roadblockers kennen ook nog een crashtest certificering. Zie hier een voorbeeld van één van de geteste inzinkbare palen  Ook onze roadblockers kennen soortgelijke crashtesten. Deze kunt u hier terugvinden. 

Crashtest

Deze crashtest kent 3 gradaties:

- K4 certificering (M30) De roadblocker of inzinkbare paal kan dan een voertuig van 6.800 kg tegen houden met een snelheid van 50km/u

- K8 certificering (M40) De roadblocker of inzinkbare paal kan dan een voertuig van 6.800 kg tegen houden met een snelheid van 64km/u

- K12 certificering (M50) De roadblocker of inzinkbare paal kan dan een voertuig van 6.800 kg tegen houden met een snelheid van 80km/u

Wie gaat u bellen over roadblockers of anti-ram of anti-terreur palen?

Juist! Park Point Benelux B.V. Zo hebben de Amerikanen ons ook inmiddels weten te vinden. Wij hebben net de volledig vernieuwde Amerikaanse Ambassade in Wassenaar voorzien van inzinkbare palen.

Anti-ram palen duur?

Nee hoor, neem gerust eens contact met ons op. Wij kunnen deze palen tegen zeer scherpe prijzen aanbieden. Kom anders even een kopje koffie drinken op de Kom een drankje bij ons drinken op stand 1.911  op de verkeers, mobiliteit en parkeren beurs in Houten. Klik hier wanneer u ons wil vereren met een bezoek.

Categorieën
Advertenties
Share this on